Maja Roots Pt.2

26.5.2018 lauantai
James Hunnicut (USA), Philip Bradatsch (GER) ja Doggone Conifers valtaavat Päämajan lavan MAJA Roots Pt.2 keikalla. Amerikan ja Saksan ihmeet ryyditettynä kotimaisella Doggone Conifersin hilpeällä soitannalla ei kyllä ketään kylmäksi jätä! Loistavaa saada tämä trio takaisin Suomeen! Liput 10/12€

"James Hunnicutt on harvoja tietämiäni artisteja jotka pystyvät menemään yksin lavalle ja saman tien saamaan täyden huomiosi. Hunnicuttin laulunkirjoitus kumpuaa juuri siitä rakkauden ja kivun harmaasta välimaastosta. Hänen kitaransoittonsa ja lauluäänensä on ihan omassa sarjassaan, ja hänen tekstinsä ovat rehellisiä suoraan sydämestä. Hunnicutt on ystävällinen ja nöyrä ihminen, ja jos olet hänen ystävänsä voit laskea itsesi siunatuksi." 

https://www.youtube.com/watch?v=TkDD83iSZuk
https://www.facebook.com/JamesHunnicuttMusic/
http://www.jameshunnicutt.com/

Philip Bradatsch laulaa raa'oilla ja pelkistetyllä lauluilla elämästä juuri niin kuin se on: kammottava, kaunis, surullinen, lumoava. Hiljaiset hetket voivat muuttua äänekkäiksi kuten pienet ajatukset voivat muuttua hirviöiksi. The Dinosaur Truckersin laulaja vie kuuntelijan matkalle, sukeltaen syvälle folk-musiikin melankoliaan ja takaisin. Tummaa, haavoittuvaa, vihaista - ja hellää. 

https://www.youtube.com/watch?v=eR0ZQygJx-o
https://www.facebook.com/philipbradatschmusic/
https://www.philipbradatsch.com/

Doggone Conifers on reipasta americana/hillbilly/rootsmusaa soittava pelimanniyhtye Tampereelta. Bändin ohjelmistosta löytyy kaiken sorttista musiikkia omista murhaballadeista ja bluegrass-klassikoista Misfits-covereihin ja kaikkea siltä väliltä. Banjot soi ja viulut vinkuu, tunnelma keikoilla on kuin villissä lännessä konsanaan. 

https://www.youtube.com/watch?v=dzYD9arGAeE
https://www.facebook.com/DoggoneConifers/
https://www.youtube.com/watch?v=V1J3ETABQEw

Tässä ravintolassa