Lomahuoneistoja Bomballa

Tiesitkö, että meidän kauttamme voit myös varata Bomban kylpylän viereisiä lomahuoneistoja. Tutustu tarjontaa ja varaa omasi.

Hotellimme kautta voit varata majoituksen myös kylpylän vieressä sijaitsevista lomahuoneistoista. Huoneistossa on jokaisessa oma sisäänkäynti ja terassi, josta näkymät Pieliselle. Huoneistoista löytyy keittiö sekä vuoteet 4-6 hengelle. Suuremmat huoneistot ovat saunallisia ja pienemmissä on suihku. Huoneistojen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet sekä aamiainen Break Sokos Hotel Bomballa.

Huoneistojen vierestä lähtee lenkkeilyreitit kauniiseen metsämaastoon. Pielis-Golfin palvelut sijaitsevat 1km päässä ja hotellin palvelut sekä kylpylä heti huoneistojen vieressä. Huoneistojen kohdalla rannassa on venesatama sekä yleinen uimaranta. Lomahuoneistot sopivat mainiosti perheille sekä pienemmille ryhmille.

Neljän hengen lomahuoneiston hinta S-etukortilla alk. 118€/2hh/vrk (norm. 148€), sisältäen aamiaisen Break Sokos Hotel Bomballa.

Kuuden hengen saunallisen lomahuoneiston hinta S-etukortilla alk. 149€/2hh/vrk (norm. 187€), sisältäen aamiaisen Break Sokos Hotel Bomballa.

Huoneistot ovat jokainen omia persoonallisia yksilöitään, sillä ne ovat yksityisten henkilöiden omistamia. Hotellimme vastaa huoneistojen välityksestä ja palvelun toimivuudesta.

Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 660, ma-pe klo 8-20 tai sales.karelia@sokoshotels.fi tai suoraan hotellista, puh. 010 783 0450
(Puhelun hinta 020-numeroon: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min, puhelun hinta 010-numeroon: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.