Linnanmäelle Helsinkiin

Huvittelu Linnanmäellä on mahdollista myös poikkeusaikana. Majoittuessasi meillä Sokos Hotellissa, voit ostaa Linnanmäen rannekkeen edullisempaan omistajan etuhintaan! Ja hotellivaraus kannattaa tehdä tietenkin kesädiilillä, 20% edullisemmin.
Hip-hop turvallisin mielin huvittelemaan!
 
Linnanmäen yli 40 huvipuistolaitetta ja erilaiset pelit mahdollistavat huvittelun läpi myös tämän poikkeuksellisen kesän. Jos suunnitelmissasi on hakea vauhdin hurmaa Vuoristoradasta, Taigasta, Kingistä ja muista huvipuiston huikeista laitteista, ranneke kannattaa ostaa suoraan hotellistamme. Majoittuessasi meillä Sokos Hotellissa, voit ostaa rannekkeet vastaanotostamme omistajan etuhintaan 39 €/kpl (norm. 42 €). 
 
Valitse siis itsellesi mieluisin vaihtoehto Helsingin Original-hotelleistamme: Helsinki, Presidentti, Vaakuna tai Tripla. Voit myös valita Vantaan Break Sokos Hotel Flamingon sekä kaikki viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon palvelut.
Majoitus omistajan kesädiilillä alkaen 94 €/vrk/2 hh!
 
Huom! Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton, mutta kävijämäärää on tänä kesänä rajoitettu. Siksipä oma huvipuistopaikka kannattaakin varata jo ennakkoon! Voit tehdä varauksen vasta, kun sinulla on Linnanmäen ranneke ostettuna. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 24.00, huomioithan tämän. 
Alle 1-vuotiaat eivät tarvitse lippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.
Huvipuistopaikat varataan täältä »
 
Tutustuthan Linnanamäen poikkeusaikainfoon tarkemmin täältä »
 

Näin varaat kesädiilihintaisen majoituksen verkkosivuiltamme:

Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.
 
Tehdyn varauksen voi peruuttaa kuluitta yleisten varaus- ja peruutusehtojen» mukaisesti. Kesädiilihinta ei edellytä maksua varausvaiheessa.
 
Majoitusvaraukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
Ranneke 39 EUR/hlö Asiakasomistajalogo