Linnanmäki majoitus kesäloma

Linnanmäelle edullisemmin ennakkoon S-etukortilla

Asiakasomistajat voivat ostaa Linnanmäkirannekkeet edullisesti majoittuessaan Break Sokos Hotel Flamingossa. Rannekkeen hinta S-Etukortilla 36€ (norm. 39 €).

 

Linnanmäki rannekkeet kannattaa ostaa edullisesti majoituksen yhteydessä Break Sokos Hotel Flamingon vastaanotosta. Ostamalla rannekkeet meiltä vältyt turhalta jonottamiselta Linnanmäen porteilla ja pääset suoraan itse asiaan eli hauskanpitoon!

Myymme Linnanmäen rannekkeita majoittuville hotelliasiakkaille S-ryhmän omistajahintaan 36 €/kpl (norm. 39 €) myyntiaika 16.4–21.10.2018.

Linnanmäki eli Lintsi on Helsingissä Alppiharjun kaupunginosassa sijaitseva huvipuisto. Linnanmäellä on yli neljäkymmentä erilaista laitetta ja kohdetta. Linnanmäellä on pohjoismaisista huvipuistoista eniten laitteita kävijämäärään nähden. Huvipuistossa on lisäksi muita kohteita, kuten pelihalleja, huvipuistopelejä, kioskeja, ravintoloita, Peacock-teatteri ja Sea Life Helsinki. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen.

Linnanmäen Huvipuisto, Tivolikuja 1, 00510 Helsinki


Seuraa meitä :)

#sokoshotelflamingo

BSHFlamingo

 

36 EUR/kpl AO tunnus RGB