Linnanmäki majoitus valokarnevaali majoitus vantaa hotellit vantaa break sokos hotel flamingo

Linnanmäelle edullisemmin ennakkoon S-Etukortilla

Asiakasomistajat voivat ostaa Linnanmäkirannekkeet edullisesti majoittuessaan Break Sokos Hotel Flamingossa. Rannekkeen hinta S-Etukortilla 36€ (norm. 39 €).

Linnanmäki rannekkeet kannattaa ostaa edullisesti majoituksen yhteydessä Break Sokos Hotel Flamingon vastaanotosta. Ostamalla rannekkeet meiltä vältyt turhalta jonottamiselta Linnanmäen porteilla ja pääset suoraan itse asiaan eli hauskanpitoon!

Myymme Linnanmäen rannekkeita majoittuville hotelliasiakkaille S-ryhmän omistajahintaan 36 €/kpl (norm. 39 €) myyntiaika 16.4.–21.10.2018.

21.10.2018 asti

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Alk. 95 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • maksuton pysäköinti
  • Linnanmäen ranneke
Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 605.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.
 
 

Linnanmäki eli Lintsi on Helsingissä Alppiharjun kaupunginosassa sijaitseva huvipuisto. Linnanmäellä on yli neljäkymmentä erilaista laitetta ja kohdetta. Linnanmäellä on pohjoismaisista huvipuistoista eniten laitteita kävijämäärään nähden. Huvipuistossa on lisäksi muita kohteita, kuten pelihalleja, huvipuistopelejä, kioskeja, ravintoloita, Peacock-teatteri ja Sea Life Helsinki. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen.

Linnanmäen Huvipuisto, Tivolikuja 1, 00510 Helsinki


Seuraa meitä :)

#sokoshotelflamingo

BSHFlamingo

 

Alk. 95 EUR/hlö/vrk/2 hh AO tunnus RGB