Le Coq Helsingin Kaupunginteatteri Sokos Hotels teatteriloma

Le Coq -taistelu ravintolasta Helsingissä

Vietä ikimuistoinen teatteriloma Helsingissä. Yhdistä uutuuskomedia Le Coq - taistelu ravintolasta Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä ja yöpyminen Original Sokos Hotel Helsingissä tai Original Sokos Hotel Presidentissä.
Uutuuskomedia Le Coq – taistelu ravintolasta ammentaa huumoria huippukokeista, ei ihan niin huippukokeista, Michelin-tähdistä, ravintolakriitikosta ja rakkaudesta ranskalaiseen keittiöön.
 
Max von Salmen omistama entinen Michelinravintola Le Coq kamppailee veloissaan. Aika on ajanut maailmanluokan mestarikokkimme ohi, asiakkaat ovat kaikonneet ja ravintola on konkurssin partaalla. Mustia pilviä on kasautunut päähenkilömme taivaalle. Tähän kun vielä ilmestyy odottamaton velipuoli Venäjältä vaatimaan ravintolaa itselleen, alkaa taistelu ravintolan herruudesta.


Kummelistakin tuttujen Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen takuuvarmasti terävä farssikynä on jälleen puhunut. Vietä hauska viikonloppu Helsingissä ja varaa liput sekä majoitus nyt Sokos Hotellista. 

Lue lisää komediasta »

Voimassa 8.2. - 16.5.2020 pe ja la esityksiin esityspäivinä

Original Sokos Hotel Helsinki

Alkaen 112,50 €/hlö/vrk/2 hh

Original Sokos Hotel Presidentti

Alkaen 107,50 €/hlö/vrk/2 hh
 

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • teatterilippu

Lisätietoja ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20. Suomesta soitettaessa puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Varaukset ja peruutukset hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä.

Hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan, paketteja on rajoitettu määrä.

Alk. 107,50 EUR/hlö/vrk/2 hh