Lasten kanssa talvilomalla Helsingissä

Tervetuloa viihtymään lomalla lasten kanssa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunaan. Helsingissä riittää tekemistä koko porukalle useammaksikin päiväksi.

Tervetuloa viihtymään lomalla lasten kanssa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunaan!

Loma alkaa hotellista. Ajellaan hissillä ihan ylimpään kerrokseen ja tutustutaan pääkaupungin paikkoihin kiikareilla, joita voit lainata vastaanotosta. Helsingissä kuljetaan välineillä, joita ei ole muualla Suomessa eli raitiovaunulla, metrolla ja vuoristoradalla. Rautatientorin jääpuistossa on ihana luistella ja Kahvila Regatassa on mukava käydä kaakaolla ja pullalla tai vaikka paistamassa makkaraa nuotiolla. Kannattaa myös tehdä retki Kaivopuistoon katsomaan Helsingin parhaita maisemia!

Senaatintorille ja Kauppatorille on meiltä lyhyt kävelymatka. Senaatintorilla sijaitsee Helsingin maamerkki, Tuomiokirkko. Hyppikää ylös portaita ja laskekaa montako niitä on. Senaatintorin laidalla Helsingin kaupunginmuseossa sijaitsee Lasten kaupunki. Tänne pääset sisään ihan maksutta, tutustu vaikka eri vuosikymmenten leluihin ja kaupunkimummolaan.

Kauppatorilta hypätään lauttaan: Suomenlinnan merilinnoitukseen pääset ympäri vuoden ja merimatka onkin osa Helsinki-lomaa.

Nyt vaan pakkaamaan reppuja ja Helsinki-lomaa suunnittelemaan!

 

Lasten kanssa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa

Hinta alkaen 144 €/vrk sisältää:

  • Majoituksen perhehuoneessa
  • Monipuolisen aamiaisen
  • Listaukset kaupungin parhaista lelu- ja karkkikaupoista
  • Helsinki-kartat ja Onni Oravan puuhakirjat lapsille sekä leikkiä Onni Oravan isossa ja kivassa leikkihuoneessa. Leikkihuone on auki Ravintola Loisteen aukioloaikojen mukaisesti.


Lisäksi vastaanotostamme on lainattavissa kiikareita sekä lisämaksusta ostettavissa Helsinki Card kaupunkikortteja.

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista.
(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Alk. 144 EUR/perhe/vrk/2hh s-asom