Laskiaisiloa Albertissa

Majoitu laskiaisviikonloppuna Original Sokos Hotel Albertissa ja hurjastele pulkkamäessä aivan takapihallamme Sinerbychoffin puistossa!

Lähde koko perheen voimin tai vaikkapa kaverisi kanssa nauttimaan laskiaisviikonlopusta Helsinkiin ja majoitu Original Sokos Hotel Albertissa. Aivan vieressämme sijaitsee Sinerbychoffin puisto, jonka pulkkamäet sopivat niin pienemmille, kuin isommillekin hurjapäille.

ORIGINAL SOKOS HOTEL ALBERT

Alk.  57 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna

0-2-vuotiaat lapset majoittuvat pinnavuoteessa tai vieressä veloituksetta. 3-15-vuotiaat lapset majoittuvat lisävuoteessa tai vieressä lisähintaan 15EUR/yö.

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse asiakasomistajahinta tai päivän hinta sekä haluamasi lisätuotteet  ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Myyntipalvelusta puh. + 358(0)20 1234 600, sokos.hotels@sok.fi (avoinna ma-pe 8.00-20.00).

Hinta on ennakkomaksajan etuhinta S-ryhmän Omistajille netin kautta varattaessa. Tarjousta rajoitettu määrä. Hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan.