Lähde shoppailemaan Vaasaan

Vaasa on ylihyvä paikka lomailuun, shoppailuun ja rentoon yhdessäoloon ystävien tai perheen kanssa. Varaa irtiotto Royal Vaasaan ja koe keväinen kaupunki.
Vaasa kutsuu shoppailemaan! Länsirannikon aurinkoisin kaupunki on mitä parhain kohde irtiotolle. Tee ostoksia, hemmottele itseäsi tai vain nauti meren läheisyydestä.
 
Vaasan uusimpaan ostoskeskus Espen:iin on suora käynti hotellin asiakkaille ja siellä voit shoppailla, chillata kahviloissa tai vaikka käydä elokuvissa Biorex/Vaasa.
 
Museo ja muu kulttuuritarjonta on Vaasassa runsasta ja kylpylä Tropiclandia, joka on lapsiperheiden kestosuosikki, väsyttää villeimmänkin vipeltäjän.
 
Jos haluat jatkaa matkaasi vieraille maille, vie Wasaline sinut kätevästi merenkurkun yli.
 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hinta alkaen 44 €/hlö/vrk/2 hh:ssa
  • Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
 
Varaukset osoitteesta: www.Sokoshotels.fi
 
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 
Lisätietoja:
 
Myyntipalvelu Original Sokos Hotel Royal Vaasa, puh. +358 (0) 10 7840010, sales.royalvaasa@sokoshotels.fi. Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Hinta vaihtelee päivän mukaan.
 
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
 
alk. 44 EUR/hlö/vrk/2hh Asiakasomistajalogo