Ravintola Vltavassa Helsingissä annetaan kylmälle kyytiä kuumalla sopalla

Kylmälle kyytiä kuumalla sopalla

Vltavan suositut soppaviikot ovat jälleen täällä hyvän ruoan ystävien rajattomaksi riemuksi.

Höyryävän herkulliset keitot sulattavat sydämesi jo tuoksullaan. Voit valita keiton alkuruoaksi, jolloin sen kanssa nautitaan lämmintä luomumaalaisleipää – tai pääruoaksi, jolloin keitto tarjoillaan sinulle leipäkuoressa. Katso vaihtoehdot ja tule lusikoimaan!    

MENU 1.10.–30.11.

PUNAJUURI-VUOHENJUUSTOKEITTO L

Timjamilla maustettua kermaista punajuuri-vuohenjuustokeittoa.
Alkuruokana 7 €, leipäkuoressa 16 €

Suositusolut: House Brand Psenicne
Suositusviini: Montes Limited Selection Pinot Noir

GULASSIKEITTO HÄRÄNRINNASTA L
Pitkään haudutetusta häränrinnasta valmistettua gulassikeittoa. Tarjoillaan smetanan ja punasipulin kanssa.
Alkuruokana S-Etukortilla 8,10 € / 9,50 €, leipäkuoressa S-Etukortilla 20,00 € / 23,50 €

Suositusolut: House Brand Tmave
Suositusviini: UMA Malbec

TŠEKKILÄINEN HAPANKAALIKEITTO L
Vltavan härkäliemessä haudutettua hapankaalia, perunaa, juureksia, savukassleria sekä yrttejä.
Alkuruokana 7 €, leipäkuoressa 16 €

Suositusolut: Pilsner Urquell
Suositusviini: Barth Fructus Riesling

KERMAINEN TATTIKEITTO L
Tarjoillaan paahdettujen pekonimurujen kanssa.
Alkuruokana 9,50 €, leipäkuoressa 22,50 €

Suositusolut: Holba Šerák
Suositusviini: Montes Limited Selection Pinot Noir

L = laktoositon

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Tässä ravintolassa