Kuopion Haalaribileet feat. ItaloBrothers Puikkari Kpo Ke 7.2.

Kuopion Haalaribileet feat. ItaloBrothers Puikkari Kpo Ke 7.2.

7.2.2018 keskiviikko
Jättikö pitkä joululoma opiskelijabileiden kokoisen aukon sydämeesi? Kaipaatko jo Puikkarin valojen välkkeeseen? Synkin talvi on viimeinkin selätetty! Nyt on aika vaihtaa villasukat tanssikenkiin, sillä pandat ovat heränneet talviuniltaan ja valmiita laittamaan jalalla koreasti tanssilattian sykkeessä, sillä KUOPION HAALARIBILEET ON TÄÄLLÄ TAAS!!

Tällä kertaa opiskelijakevät päräytetään käyntiin oikein kunnolla. Nyt on kesää ilmassa, kun saksalainen ITALOBROTHERS saapuu tanssittamaan haalarikansaa Puikkarin tanssilattialle!!

Kaiva siis haalarisi talviteloilta, kerää kaverit kasaan ja saavu Puikkariin 7.2.2017 klo 21:00 valloittamaan tanssilattia ja nauttimaan haalarien värikirjosta. Näitä bileitä et halua missata!

MITÄ: Kuopion Haalaribileet
MISSÄ: Puikkari
MILLOIN: Keskiviikkona 7.2. klo 21:00-04:00
PUKUKOODI: Haalarit
LIPUT: Ennakkoon 8 € - ovelta 10 €
K-18
Katso lisää tapahtumasta Facebookista! 

Ennakkolipulla pääset jonon ohi aina klo 23:00 asti. Ennakkolippuja myydään rajoitettu määrä ja nämä sisältävät tapahtuman haalarimerkin. Haalarimerkkejä voit myös ostaa ovelta 3€ hintaan.

Ennakkolippuja on myytävänä Bailataan.fi-palvelussa. Lipunmyynti aukeaa maanantaina 29.1. klo 12.00. Ole valmiina, jotta varmistat omasi! Pieni määrä lippuja myydään myös fyysisessä lipunmyynnissä. Näistä tiedotetaan myöhemmin! Stay tuned!

Tässä ravintolassa