Kosketuksissa Tina Turner, Dinner & Show 25.7.

Ilta alkaa herkullisella Keittiömestari Matti Saarisen loihtimalla seisovalla pöydällä ja nautinnon kruunaa tämä upea konsertti! Buffet & upea esitys 39€
Kosketuksissa on Tarja Leskisen toteuttama tunnelmallinen ja koskettava musikaalinen hetki. Kosketuksissa illoissa Tarja kertoo artistin taustoista ja tuotannoista, sekä esittää itselleen ja pianolle sovittamina versioina artistin tuotantoa. 
 
Kosketuksissa ilta tuo maailman ykkösartisteihin lukeutuvan Tina Turnerin lähemmäksi yleisöä. Illan myötä tullaan avaamaan artistin menneisyyttä sekä tätä päivää, sekä sitä mitä et ehkä vielä tiennyt hänestä.
 
Tarja Leskinen on Fuengirolan ykkösartisteja. Tarja on esiintynyt aurinkorannikolla useiden eri artistien kanssa, kuin myös soolona pianonsa kanssa.
 
Tätä lähemmäksi Tarjaa tai Tina Turnerin tuotantoa on vaikea päästä. Tina Turnerin kappaleet Tarjan tulkitsemina vangitsevat kuulijan nauttimaan joka hetkestä.
 
Ilta alkaa herkullisella Keittiömestari Matti Saarisen loihtimalla seisovalla pöydällä ja nautinnon kruunaa tämä upea konsertti!
 
Buffet & upea esitys 39€
 
 
Tiedustelut ja varaukset 
sales.hameenmaa@sok.fi tai 020 1234 654

Tässä ravintolassa