Kokous tai juhlat Marinassa?

Hotellissa on yhdeksän eri tavoin muokattavissa olevaa kokoustilaa. Valitse valmis paketti tai suunnittele omaan tyyliisi sopiva tilaisuus.

Kokoustiloista neljä sijaitsee hotellin 1. kerroksessa Grill it! Marina -ravintolan yhteydessä. Nämä kabinetit tarjoavat loistokkaat puitteet rennompien kokousten tai vaikka lounaspalaverien järjestämiseen.

Myös Marinan 2.kerroksessa on tilaa vaikka mihin; meillä järjestät onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat, kehittäviä kokouksia ja kaikkea siitä välistä. Juhlakerros on nimensä veroinen, sillä täällä pystyt kestittämään jopa 800 henkeä, upea Aurajoki-näkymä taustana. Tyylikkyyttä hehkuvissa marmoriportaissa saattaa päivässä kulkea jopa 300 kongressivierasta ja pienimmätkin kokoukset hoituvat helposti Brahen Saunan lauteilla ja kokouspäivän hengähdysauot Katariina-kokoustilan parvekkeella kahvikuppi kädessä.

Kaikki tilat ovat varattavissa myös perhejuhliin, pikkujouluihin ja vapaamuotoisiin tapaamisiin. Tiloissamme on moderni kokousvälineistö sekä langaton nopea laajakaistayhteys, jotka takaavat tehokkaan toimintaympäristön.

 

Tutustu kabinetteihimme tästä.

Varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 1234 710, sales.turku@radissonblu.com