Koko perheen seikkailupuisto Zip Adventure Park Vaasassa!

Koko perheen riemastuttava seikkailupuisto! Tekemistä riittää kaiken ikäisille. Yöpyminen mukavasti Original Sokos Hotel Vaakunassa!

Zip Adventure Park -seikkailupuisto, sijaitsee kauniilla paikalla Vaasassa, Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. Täällä voit kokea toisenlaisen, nopeatempoisen ja houkuttelevan päivän seikkailun merkeissä riippumatta iästä tai siitä, oletko perheen, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan seurassa. Haasteita löytyy kaikille ikäryhmille – kulje puunlatvojen välissä, haasta itsesi ja nauti sekä jännityksestä että maisemista. 

Varaa nyt liput Zip Adventure Parkiin sekä majoitus perheellesi Original Sokos Hotel Vaakunasta edullisella omistajan kesähinnalla!

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat, valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut (Zip Adventure Park -liput löydät lisätuotteista). Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot: Suoraan hotellista, puh. 020 780 88 00 vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Zip Adventure Park 

Kesäaika 1.6.-31.8.2018 
Ma – La 10:00 – 20:00
Su 10:00 – 18:00


Lippujen hinnat:
Seikkailulippu aikuinen 21 € (norm. 23€)

Lastenlippu (120cm >, alle 18 vuotta) 18€ (norm. 20€)

Lapsi (100 - 120 cm) 13€ ( norm. 15€)

  • Puistossa on viisi erilaista rataa, joiden vaikeustasot vaihtelevat. Radan vaikeustasosta riippuen liikutaan 1–8 metrin korkeudessa.
  • Alle 10-vuotiaat lapset tarvitsevat aikuisen saattajaksi. Kaikkein pienimmille perheenjäsenille on lainattavissa leluja alueella.
  • Varaa 2–3 tuntia seikkailuun. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita.
  • Seikkailuratoja ei suositella raskaana oleville.
  • 5-ottelussa voi kilpailla ystäviään tai kollegojaan vastaan hauskalla tavalla. Joitakin lajejamme ovat jousiammunta, kirveenheitto, ritsalla ammunta ja ilmakivääri- tai ilmapistooliammunta. Varaa 1–2 tuntia riippuen siitä, montako teitä on. Alle 18-vuotiaat osallistuvat huoltajan kanssa.
  • Alueella on grillauspaikkoja (grillejä sekä hiiliä on vuokrattavissa/ostettavissa), joissa voit valmistaa ruokaa itse, sekä kahvila, josta voit ostaa virvokkeita ja paikallisia herkkuja.
  • Alueella on säilytyslokeroita, joita käytetään omalla vastuulla.
  • Kaikki vierailijat saavat ohjeet paikan päällä.  Turvallisuutesi taataan valjailla, joihin olet kiinnitetty kulkiessasi radalla. Turvaköyttä ei voida irrottaa ennen kuin olet saavuttanut radan päätepisteen.
  • Pukeudu sään mukaan. Vältä varvastossuja, korkokenkiä, crocseja ja muita kenkiä, jotka voivat helposti pudota, sekä huiveja ja väljiä asusteita, kuten koruja, aurinkolaseja ja vastaavia.
  • Jos otat mukaan puhelimen tai kameran radalle, huolehdi, että ne eivät voi pudota taskustasi. Valokuvaaminen on sallittua ja jopa toivottavaa!


TURVALLISUUSOHJEET

Zip Adventure Park -puiston turvallisuusopas

Kaikkien kävijöiden on allekirjoitettava turvallisuusoppaamme ennen köysiradoille menemistä. Turvallisuuslomakkeen allekirjoittamalla vahvistat, että olet tutustunut turvallisuusohjeisiimme ja ymmärrät ne.

Lue turvallisuusoppaamme etukäteen, niin säästät aikaa käydessäsi Zip Adventure Park -puistossa. Kun tulet puistoon, voit tuoda täytetyn ja allekirjoitetun turvallisuuslomakkeen mukanasi. Napsauta tästä, niin saat turvallisuuslomakkeen tulostukseen sopivassa muodossa.

Lapset saavat tulla radoillemme 4-vuotiaista alkaen, mutta aikuisen on oltava aina mukana. 13 vuotta täyttäneet nuoret voivat käydä köysiradoillamme itsenäisesti.

Puh +358(0) 408322221

info@zipadventurepark.fi 

alk. 13 EUR/lastenlippu