Koko perheen kesäreissu Turkuun ja Muumimailmaan

Muumimaailma on rakastettu teemapuisto Naantalissa. Hotellivarauksen yhteydessä myytävä ranneke on voimassa kaksi päivää. Varaa haluamasi huone ja lisää tarvitsemasi määrä sisäänpääsyjä varaukseesi.

MENNÄÄN MUUMIMAAILMAAN! Tuttujen satuhahmojen halaaminen on monelle lapselle kesän odotetuin hetki!

Varaattehan vierailuun Muumimaailmassa aikaa vähintään päivän verran, sillä Muumien sininen talo, Niiskun verstas, Teatteri Emman esitykset, Satupolku, uimaranta ja Muumipapan laiva ottavat aikansa. Muumit ovat järjestäneet hauskaa ohjelmaa koko päiväksi. Koko Muumiperhe värikkäine ystävineen on tietysti paikalla. Pääsylippuun sisältyy myös kaksi Teatteri Emman teatterinäytöstä, joista toinen on iloinen musikkinäytelmä.

Majoittuessasi Turussa Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä tai CIty Börsissä, saat liput kätevästi sokoshotels.fi:stä tai hotellin vastaanotosta hintaan 28€/hlö. Majoituksen yhteydessä hankitut sisäänpääsyliput ovat voimassa kaksi perättäistä päivää (normaalisti 28€/hlö ja kaksi perättäistä päivää 38€/hlö).  Varaa haluamasi huone ja lisää tarvitsemasi määrä sisäänpääsyjä varaukseesi. Saat liput kätevästi ja nopeasti hotelliin sisäänkirjautumisesi yhteydessä. Alle 2-vuotiaat veloituksetta. Hotellilippu ei sisällä vierailua Väskin seikkailusaarelle.

Voimassa päivittäin 9.6.-26.8.2018

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Alk. 231 €/perhe/vrk

Original Sokos Hotel City Börs, Turku

Alk. 219 €/perhe/vrk

Tiesitkö, että Original Sokos Hotel City Börsissä minibaarien tilalla on jääkaapit ja jokaisessa hotelliaulassa on mikroaaltouuni helpottamassa lapsiperheiden arkea?

Esimerkkihintaan sisältyy:

  • majoitus standard-huoneessa (2 aik. + 1 lapsi 4-14v. lisävuoteessa)
  • aamiainen
  • kolme muumimaailman sisäänpääsyä (voimassa 2 perättäistä päivää)
  • uima-altaan ja asiakassaunan käyttö

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse asiakasomistajahinta tai päivän hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Muumimaailma avoinna:

9.6.–12.8. avoinna joka päivä klo 10-18
13.–26.8.2017 avoinna joka päivä klo12–18

Muumibussilla pääset kätevästi suoraan Muumimaailman porteille. Muumibussin aikataulut tästä. Muumibussikuljetus (hotelli-Muumimaailma-hotelli) lisämaksusta 5,80€/ suunta/ henkilö. Voit ostaa myös Muumibussin liput etukäteen netistä majoitusvarauksen yhteydessä. Alle 2-vuotiaat veloituksetta. Lisätietoja hotellin vastaanotosta.

Tutustu Muumimaailmaan tästä

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

alkaen 219 EUR/perhe/vrk AO tunnus RGB