Koko kansan kiertue Tahkolla Niko Kivelä ja Zaani

Koko kansan Stand-up -kiertue Tahkolla

14.4.2018 lauantai
Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani esiintyvät Tahkolla 14.4. klo 21:00

Hupia koko kansalle

Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa Koko Kansan Kiertueella keväällä 2018. He haluavat viedä stand upin konserttisaleista pienempiin kuppiloihin lähelle ihmistä.

"Koko Kansan Kiertue on tärkeä asia miulle ja Nikolle. Idea on muhinut mielessämme jo kymmenen vuotta. Olemme esiintyneet seitsemäntoista vuoden ajan ympäri Suomea ja esiintymiset ovat aina olleet isoimmissa taajamissa. Mielestäni on tärkeää viedä tasokas esitys pienemmille paikkakunnille.", kertoo Zaani.
"On aika mennä ihmisten luo ja antaa kaikille mahdollisuus nauttia hauskasta ja huolettomasta hetkestä. Luulen, että tämä kiertue antaa meille esiintyjille nöyryyttä ja iloa. On mahtavaa nähdä yleisön silmät ja olla iholla.", Niko lisää.

Kiertue on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikelle kansalle ja siksi keikkoja on myös suurten kaupunkien ulkopuolella. Pääsylippujen hinnat on niin ikään haluttu pitää alhaisina, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nauttia laadukkaasta viihteestä.
"Rahan käyttö on muuttunut, mutta pitää muistaa, että kaikilla ei vain ole mahdollisuutta ostaa hintavaa lippua. Haluamme tarjota mahdollisuuden, jossa lippu olisi oikeastaan halpa.", Niko sanoo.

Koko Kansan Kiertueen liput maksavat kaikille vain 10 euroa, joka toivottavasti innostaa myös ensikertalaisia keikoille. Niko vakuuttaa, että keikoilla on lämmin tunnelma: "Pienessä paikassa improvisaatio ottaa yleensä vallan ja illat ovat kovin erilaisia kuin konserttisalissa. Itse menisin katsomaan tätäkin. Koomikot pitävät huolen siitä, että luokka- tai muita eroja ei synny. Tämä tehdään yhdessä. Hitonmoiset talkoot."

Kiertueen kummiyritykset mahdollistavat kiertueen edullisen lippuhinnan.

Liput myynnissä Lippu.fi sekä majoitusvarauksen yhteydessä www.sokoshotels.fi

 

10 EUR/hlö

Tässä ravintolassa