Stand-up Tahkolla

Koko kansan Stand up-kiertue: Zaani ja Niko Kivelä

14.4.2018 lauantai
Niko Kivelä & Zaani Break Sokos Hotel Tahkolla 14.4.

Hupia koko kansalle

Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa Koko Kansan Kiertueella keväällä 2018. He haluavat viedä stand upin konserttisaleista pienempiin kuppiloihin lähelle ihmistä.

"Koko Kansan Kiertue on tärkeä asia miulle ja Nikolle. Idea on muhinut mielessämme jo kymmenen vuotta. Olemme esiintyneet seitsemäntoista vuoden ajan ympäri Suomea ja esiintymiset ovat aina olleet isoimmissa taajamissa. Mielestäni on tärkeää viedä tasokas esitys pienemmille paikkakunnille.", kertoo Zaani.
"On aika mennä ihmisten luo ja antaa kaikille mahdollisuus nauttia hauskasta ja huolettomasta hetkestä. Luulen, että tämä kiertue antaa meille esiintyjille nöyryyttä ja iloa. On mahtavaa nähdä yleisön silmät ja olla iholla.", Niko lisää.

Kiertue on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikelle kansalle ja siksi keikkoja on myös suurten kaupunkien ulkopuolella. Pääsylippujen hinnat on niin ikään haluttu pitää alhaisina, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nauttia laadukkaasta viihteestä.
"Rahan käyttö on muuttunut, mutta pitää muistaa, että kaikilla ei vain ole mahdollisuutta ostaa hintavaa lippua. Haluamme tarjota mahdollisuuden, jossa lippu olisi oikeastaan halpa.", Niko sanoo.


Koko Kansan Kiertueen liput maksavat kaikille vain 10 euroa, joka toivottavasti innostaa myös ensikertalaisia keikoille. Niko vakuuttaa, että keikoilla on lämmin tunnelma: "Pienessä paikassa improvisaatio ottaa yleensä vallan ja illat ovat kovin erilaisia kuin konserttisalissa. Itse menisin katsomaan tätäkin. Koomikot pitävät huolen siitä, että luokka- tai muita eroja ei synny. Tämä tehdään yhdessä. Hitonmoiset talkoot."

Kiertueen kummiyritykset mahdollistavat kiertueen edullisen lippuhinnan.

Lippuja on rajoitettu määrä, varaa lippusi majoituspaketin yhteydessä nyt:

Break Sokos Hotel Tahko

Hinta alk. 88 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • Break-aamiainen
  • saunaosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
  • pääsylippu Stand-up iltaan
     

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet (Stand-up lippu) ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

Liput tulevat myyntiin myös Break Sokos Hotel Tahkon vastaanottoon sekä Lippupisteen sivuille, hinta 10€/hlö.
Tässä vaiheessa voit varmistaa pääsysi mukaan ostamalla majoituspaketin!

alk. 88 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa AO tunnus RGB