Ruska syksy syysloma hotellissa Rovaniemi Oulu Levi Sokos Hotels

Koe pohjoisen syksy!

Pohjois-Suomen syksyn ja sen monet kasvot koet parhaiten roadtripilla Oulussa, Rovaniemellä ja Levillä. Tuuhan kyllään!
KOE SYKSYN KAUNEUS POHJOISESSA!
 
Pohjoiset Sokos -hotellit sijaitsevat mukavan välimatkan päässä toisistaan ja tarjoavat upeat kohteet kokea Pohjois-Suomen syksyn parhaat puolet. Urbaani kaupunkihotellimme Oulussa, lämminhenkinen hotellimme Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa ja upeita ruskamaisemia tarjoileva hotellimme Levillä odottelevat sinua jo vieraaksemme. Tervetuloa kokemaan pohjoisen roadtrip ja nauttimaan syksystä hotelleihimme!
 
Eläväinen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arina sijaitsee Oulun ydinkeskustassa lähellä kaikkia palveluja. Hotellilta voit napata lainaan pyörän ja hurauttaa ihastelemaan Ainolan puistoon syksyn värejä tai Nallikariin avomeren syystyrskyjä. Pohjois-Suomen pääkaupunki Oulu tarjoaa monipuolista tekemistä aina shoppailuista teatteriin, ja keskustasta on helppo lähteä omalla autolla päiväretkille vaikkapa Pohjolan Rengastielle tutustumaan Oulun upeisiin lähialueisiin.
 
Rovaniemellä majoittuminen on helppoa keskustan Original Sokos Hotel Vaakunassa, kaikkien palveluiden ja luonnon lähellä. Ounasvaaran ulkoilualue aktiviteetteineen sijaitsee kiven heiton päässä hotellilta, joten pääset nauttimaan helposti luonnon rauhasta kävellen tai pyörän selässä! Rovaniemen teatteri tarjoaa monenmoista nähtävää ja lisäksi keskustan ostosmahdollisuudet ovat aivan vieressä - suunnittele omanlaisesi ruskaretki Rovaniemelle!
 
Pohjoisin hotellimme Break Sokos Hotel Levi ei ole vain tavallinen hotelli, vaan täydellinen tauko arkeesi upeiden maastojen ja kauniiden maisemien ympäröimänä. Luonnossa liikkumisen lisäksi Levin syksy tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja elämyksiä - valitse mieltymystesi mukaan oma tekemisesi. Hotellimme sijaitsee aivan Levin kylän keskellä, kaikkien palveluiden ytimessä eturinteen juurella.
 

 

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta. Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta. Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnus
 
 
 
 
jopa -25% Asiakasomistajalogo