Parsaa ja korvasienikastiketta

Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin!

Tätä on odotettu. Kevät kuplii lasissa ja lautaselle on saatu parsoja.

"Keväinen sesonkimenumme on raikas yhdistelmä kalaa eri muodoissa ja pääruokana aina yhtä hyvää parsaa. Parsa on kauden hitti ja halusimme tuoda sen myös lasten menulle, lapsille tutuksi tulleen hollandaisekastikkeen kanssa", kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Jälkiruoissa maistuu kauden hedelmänä appelsiini. Suosittelemme ehdottomasti maistamaan Suklaata Sannan tapaan.

Ravintolapäällikkö Minna Kaski kertoo: "Parsalle olen valinnut kaksi loistavaa viiniä, aivan ihanan Wolfberger Grand Cru Rieslingin Saksasta, sekä orgaanisen luomuviinin Argentiinasta, Zaphy Trapichen."

Pienempään nälkään parsaa hollandaisekastikkeella (G, L) S-Etukortilla 8,50 € (norm. 9,50). Vähän suurempaan nälkään parsaa ja korvasienikastiketta (G, L) 17,20 €.

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan kevät sesongin parhaita makuja meille Talriikkiin.

 

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tässä ravintolassa