Parés Baltàn vegaaniset viinit omistajille vallattomaan keväthintaan 29,90 €/plo.

Kevät on vallaton!

Kevättä ilmassa, valoa illoissa! Iloisiin hetkiin Parés Baltàn vegaaniset viinit omistajille vallattomaan keväthintaan 29,90 €/plo.

Valitse valko- tai punaviini makusi ja mielesi mukaan. Saat ne omistajalle edullisempaan hintaan maaliskuun loppuun asti.

Espanjalaisen Parés Baltàn viinitalon trooppisen hedelmäinen Blanc de Pacs 11,5 % ja marjaisan mausteinen Mas Petit 13,5 % S-Etukortilla 29,90 € (75 cl, norm. 35,90 €). Etu voimassa 1.2.–31.3.2018.

Blanc de Pacs -viinin tuoksu on runsas, trooppisen hedelmäinen, tyylikäs ja voimakas. Maku on kuiva, raikas, hapokas, kypsän hedelmäinen. Persikat ja aprikoosit hallitsevat pirteää happoista kokonaisuutta. Erinomainen viini seurusteluun, äyriäis- ja kanaruokien sekä pikkusuolaisten ja salaattien kanssa tarjoiltuna.

Mas Petit -viinin tuoksussa on havaittavissa punaisia marjoja, aavistus nahkaa, herukoita sekä vaniljaa. Maku on keskitäyteläinen, kevyesti tanniininen, hieman mausteinen, tasapainoinen ja viinissä on hyvä rakenne. Sopii mainiosti tapaksien seuraksi sekä grillatun lihan, pataruokien ja riistaruokien kanssa.

Parés Baltàn viinitalo on perustettu jo vuonna 1790 ja se on edelleen perheyritys. Huolellisilla valinnoilla he saavat aikaan luonteikkaita, suuria viinejä. Talvisin yli tuhat lammasta laiduntaa viiniviljelmillä, joten keinotekoista lannoitusta ei tarvita. Koko Parés Baltàn tuotanto on sertifioitua luomutuotantoa ja viinit ovat myös vegaaneille sopivia. Tuotanto toteutetaan biodynaamisesti.