Kappeli Parsaviikot Helsinki ravintola

Keväiset kaunottaret Kappelissa

Satokauden superherkkua on saatavilla ravintoloissamme ympäri Suomen 11.4.–31.5. Katso Kappelin parsamenu!

Samppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa L, G
Juustoflan, marinoitua parsaa
16 €

Hiillostettua ahventa ja parsaa kahdella tavalla L, G
Valkoista parsaa ja vihreää parsalientä
S-Etukortilla 15,70 € / 18,50 €

Flanksteak, parsaa ja savoijinkaaliohraa L
Vihreää ja valkoista parsaa, sherrykastiketta
33 €

Paahdettua nieriää ja haudutettua parsaa L, G
Valkoista ja vihreää parsaa, hollandaisekastiketta, paahdettua kukkakaalia
33 €

Parsaa, uppomuna 65 °C, hollandaise L, G
Valkoista ja vihreää parsaa, hillottua tomaattia, hollandaisekastiketta
S-Etukortilla 20,40 € / 24 €

Parsamenu 56 €

Samppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa L, G
Juustoflan, marinoitua parsaa

Flanksteak, parsaa ja ohrattoa L
Vihreää ja valkoista parsaa, sherrykastiketta

tai

Paahdettua nieriää ja haudutettua parsaa L, G
Valkoista ja vihreää parsaa, hollandaisekastiketta, paahdettua kukkakaalia

Vapaavalintainen jälkiruoka jälkiruokalistaltamme

Viinisuositus

Wolfberger Riesling Signature AC Alsace, Ranska
Mineraalinen ja energinen klassinen riesling
16 cl 11,90 €
75 cl/plo 54 €

L = laktoositon, G = gluteeniton

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Varaa pöytä tästä

 

Tässä ravintolassa