Kesäpuuhaa Kuusamossa

Kivat kesäpuuhat odottavat sinua Kuusamossa. Majoitu mukavasti lämminhenkisessä Original Sokos Hotel Kuusamossa.

Kesäisessä Kuusamossa riittää tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille kesävieraille. Kivat kesätapahtumat tarjoavat viihdykettä, hyvää ruokaa ja musiikkia monipuolisesti tyylillä jokaiselle jotakin. Kuusamon käyntikohteissa ja kesäisissä aktiviteeteissa päivät vierähtävät kuin vettä vaan ja haluat tulla Kuusamoon uudestaan ja uudestaan!

Kannattaa muistaa myös maalarimestari Juuso-karhun kotipesä Kuusamon Suurpetokeskuksessa vain 33 km Kuusamon keskustasta sekä Hannu Hautalan luontokuvakeskus, vain 1,5 km hotellilta. Liput suurpetokeskukseen ja luontokuvakeskukseen saa varattua kätevästi lisäpalveluistamme. Lisätietoa Kuusamon kesätekemisistä ja -tapahtumista löytyy täältä: www.ruka.fi Loistavana seikkailutukikohtana toimii lämminhenkinen Original Sokos Hotel Kuusamo Kuusamon keskustassa. Varaa majoitus nyt edulliseen omistajan nettihintaan!

Voimassa 1.6.-31.8.2018.

Original Sokos Hotel Kuusamo

Alk. 90 €/2hh/vrk omistajan nettihinnalla

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntoilutilan käyttö
  • iltaravintolan ohjelma ohjelmailtoina
  • polkupyörien vapaa lainaaminen

Näin varaat netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot varauskentässä. Klikkaa kohta S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse huone ja hinta sekä haluamasi lisäpalvelut. Voit vielä lopuksi tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20, tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 693. (Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

 

Alk. 90 EUR/2hh/vrk AO tunnus RGB