Nilsiän Louhosareena

Kesän elämyspaketit Nilsiän Louhosareenalla

1.6.2020 maanantai - 2.8.2020 sunnuntai
Upeaan vanhaan kvartsikivilouhokseen rakennettu Louhosareenalla raikaa ensi kesänä nauru ja musiikki kun UIT tuo lavalle kaksi kesänäytöstään. Teatterin lisäksi pääset nauttimaan elämyksellisestä ruokailusta kesäravintola Louhokseen.

Upean kvartsikivilouhoksen näköalapaikalla sijaitsee kesäravintola Louhos, joka on teatterin välittömässä läheisyydessä. Luonnon keskellä oleva ulkoilmaravintola tarjoilee upeat näkymät vanhaan kvartsikivilouhokseen ja yli Nilsiän kauniiden maisemien.

Ravintola Louhos on kokonaisuus, jossa olemme halunneet yhdistää luonnonelementit ja laadukkaista raaka-aineista valmistetun ruoan. Elämyspaketissa pääset tapaamaan näytelmän näyttelijöitä ja kurkistamaan kulisseihin sekä tervehtimään Nilsiän Louhosareenan isäntää ja emäntää Marja-Liisa ja Matti Kuosmasta.

Louhosareenalla nähdään ensi kesänä kaksi mielenkiintoista esitystä.

1.-12.7. Kaunis Veera -musiikkiteatteri
UIT-twistillä höystetty Kaunis Veera tarjoaa yleisölle nautinnollisen teatterielämyksen, josta ei puutu vauhtia ja yllätyksiä. Näyttävät musiikkinumerot tanssin ja laulun kera rytmittävät riemastuttavaa tarinaa. Orkesterina toimii Suomen bilebändien kunkku Jean S.

Kauniina Veerana nähdään nuori musikaalilahjakkuus Sofia Arasola. Esitystä tähdittävät Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Puntti Valtonen, Mikko Rantaniva, Sanna Kemppainen ja Konsta Reuter. Tanssijoina nähdään mm. Tanssii Tähtien Kanssa -tähdet Sami ja Jutta Helenius sekä Helinä Kareinen ja Emil Hallberg.

31.7., 1.8. ja 2.8. Kupla vai Uitti -revyy

Louhosareenalla raikaa kesällä nauru ja svengaava musiikki, kun UIT:n upeat näyttelijät, tanssijat ja rytmiryhmä tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän kunniaksi. Minun kupla, sinun kupla - kenen kupla on paras kupla? Kuka poksauttaa kuplansa kovimmin? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria - hyppää mukaan riemukuplaamme!

Lavalla nähdään Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Anu Sinisalo, Marika Tuhkala, Mikko Töyssy, Heikki Ranta ja tanssijoina Katri Mäkinen, Jutta Helenius, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

Elämyspaketit esityksiin:

Kaunis Veera -elämyspaketti 79€/hlö, menun löydät täältä

Kupla vai Uitti -elämyspaketti 72€/hlö, menun löydät täältä
 

Varaukset: sales.tahkovuori@sokoshotels.fi

Lahjakortit esityksiin myytävänä vastaanotossamme.

Muut lipputyypit varattavissa Ticketmasterista

alk. 72 EUR/hlö