Kesäisiä makuja uudella ruokalistalla

Kesäisiä makuja uudella ruokalistalla

Tervetuloa herkuttelemaan Kaarnan uudistetun ruokalistan mainioilla makuelämyksillä! S-Etukortilla edullisemmin, totta kai.

Tarjolla on puhtaita suomalaisia makuja, joissa Kaarna on aina ollut parhaimmillaan. Nyt tarjolla on runsaasti kesäisiä makuja, joissa viljavien peltojen ja aurinkoisten laidunten satoa on hyödynnetty suussa sulavalla ammattitaidolla. Tuloksena herkkuja, joissa makujen harmonia on kohdillaan ja aito suomalaisuus vahvasti läsnä.

Maista vaikkapa Smørrebrødiä, jonka saat S-Etukortilla 19 eurolla (norm. 22,30 €). Annos sisältää Kaarnan katkarapurööraa, paistettua merilohta, hauenmätiä sekä 65-asteista kananmunaa paahdetulla kurpitsaleivällä. Jälkiruoaksi suosittelemme suussa sulavaa ja kesäistä mansikka-raparperipiirakkaa S-Etukortilla 7,50 €, norm. 8,90 €.

Kyytipojaksi olemme valinneet laadukkaan kattauksen pienpanimoiden oluita, joista sinun on helppo valita ateriasi kruunaava juoma.

Tervetuloa nauttimaan ruokalistamme antimista Mannerheimintien Kuohubaariin tai toisen kerroksen 106-paikkaiseen ravintolasaliimme.

Tässä ravintolassa