saa nauraa kokkola kampushalli pikkujoulut

Kaupungin hauskimmat pikkujoulut Kokkolassa 8.12.17

8.12.2017 perjantai
Toisen kerran järjestettävä Saa Nauraa! –festivaali tuo Kokkolan Kampushalliin kolme kotimaista eturivin stand up -koomikkoa, Jaakko Saariluoma, Andre Wicktröm sekä Niko Kivelä.

SAA NAURAA: Jaakko Saariluoma + Andre Wickström + Niko Kivelä

Liput voit ostaa majoitusvarausken yhteydessä, lisämyyntituotteistamme. Lipun hinta 30€/hlö.

Pohjalaiset saavat todellista piristystä syksyyn, kun jo toisen kerran järjestettävä Saa Nauraa! –festivaali tuo Kokkolan Kampushalliin kotimaisen stand up- komiikan kirjon parhaaseen pikkujouluaikaan perjantaina 8.12. Mukana erikoiskiertueella kolme kotimaista eturivin stand up -koomikkoa, Jaakko Saariluoma, Andre Wicktröm sekä Niko Kivelä. Saman illan aikana järjestetään koko illan kestävä stand upin täyteinen ilta Kokkolan Kampushallissa ja Seinäjoki Areenassa.

JAAKKO SAARILUOMA:

Näyttelijä, stand up -koomikko ja juontaja Jaakko Saariluoma on viihteen moniottelija!

Televisiosta Jaakko on tuttu mm. sarjoista W-tyyli, Huuma, Viinin viemää – Jaska makujen maisemissa, Hyvät Naiset ja Herrat, Tuntemattomat sekä tietysti huippusuositusta Putous-ohjelmasta.

Jaakko Saariluoma on näyttelijä ja tv-tähti, joka on varustettu Suomen nopeimmalla päällä mitä tulee yleisön kanssa pelaamiseen. Urheilutermein: Saariluoma on kuin yhdistetyn kilpailija, joka on sekä hyvä mäkihyppääjä että kova hiihtämään.

NIKO KIVELÄ:

Pohjalaislähtöinen Niko Kivelä on hurmannut Suomen kirkkaimmassa stand up- kärjessä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan!

Niko Kivelästä sanottua:

"Läsnäolo, rytmi ja puhdas koominen lahjakkuus lyövät kättä Nikon esiintyessä. Hänen energisen vaivaton tapansa tehdä komiikkaa ei koskaan lakkaa tekemästä minuun vaikutusta."- Riku Suokas

"Niko kertoo tavatessamme aina joko ulkomaanmatkoistaan tai yrityskeikoistaan. Tykkään enemmän sen keikkatarinoista." - Teemu Vesterinen

"Niko Kivelä on hauska. Viiltävän hauska. Yrityskeikoilla pitää olla myös vankkumaton tilannetaju ja Kivelällä se on Suomen paras!" - Janne Kataja

ANDRE WICKSTRÖM:

André Wickström teki ensimmäisen keikkansa jo vuonna 1995 ja juhlisti syksyllä 2010 15-vuotista stand up -koomikkouraansa muiden koomikoiden roastattavana Stand Up Turku! -festivaalilla. Syksyllä 2005 André vietti 10-vuotisjuhlaa Svenska Teaternissa sooloesityksellään En kvälls grej / Yhden Illan Juttu, jonka näki yli 15.000 ihmistä ympäri Suomen.

Andrélla on aina monta rautaa tulessa: hän on kirjoittanut kirjan stand up-komiikasta ja julkaissut kaksi stand up -dvd:tä. Hän tekee enimmäkseen stand up -keikkoja Suomessa ja Ruotsissa, mutta myös Norjassa, Tanskassa, Virossa, Irlannissa, New Yorkissa ja Islannissakin, esiintyy tv-ohjelmissa Suomessa ja Ruotsissa. Andrélla oli päärooli palkitussa W-tyylissä, joka voitti Venla-patsaan parhaasta viihdeohjelmasta vuonna 2004. Vuonna 2006 André sai Venlan parhaasta viihdeohjelmasta ohjelmallaan Ögönaböj.

Stand up -keikkojen lisäksi André esiintyi Helsingin Kaupunginteatterissa Lilla Teaternin lavalla Stan Saanilan kanssa De tio budorden -esityksessä vuonna 2012. Syksyllä 2015 André juhli 20-vuotista stand up -uraansa uudella koko illan shown merkeissä Espoon Kaupunginteatterin lavalla. 

AIKATAULUT:

Saa Nauraa! -Stand Up

KOKKOLA / KAMPUSHALLI 8.12.2017

17:30 OVET AVATAAN

18.30 Niko Kivelä

18.55 Andre Wicström

n. 19.20 Tauko 25 min. (DJ)

19.45 Jaakko Saariluoma

K-15

ANNISKELU-ALUE K-18

30 EUR s-asom

Tässä ravintolassa