Kaikki hyvä on lähellä ­– tule Bomballe talvilomalla!

Hyödynnä omistajan edulliset nettihinnat ja saavu talvilomalla Nurmekseen.

Kaikki hyvä on lähellä ­– tule Bomballe lomalla!

Nurmes on kaiken keskellä: ympärillämme ovat Tahkon, Kolin ja Vuokatin upeat laskettelukeskukset. Siten jokaisena talvipäivänä pääsee rinteeseen laskettelemaan joko hurjempiin rinteisiin Kolille, tai sitten rentoihin maisemiin muihin keskuksiin. Tahkolle, Kolille ja Vuokattiin on Bombalta vain alle 100 kilometrin matka.

Toistaiseksi meillä vielä lunta riittää, joten hiihtämisestä kiinnostunut voi hiihtää huoletta. Bomban hotellin pihasta lähtevät hiihtoladut yhteensä 25 kilometrin matkoille. Voit kokea upean hiihtomatkan Pielisen jään päällä, hiihtää kauniissa talvimetsässä tai kokeilla lyhyempää Kartanon kierroksen latua. Suksia voi vuokrata Nurmeksesta. Ja jos lumi sulaa, nauti olostasi kylpylässä.

Luistella voit Nurmeksen luistelukentillä ja kaukaloissa. Lisäksi Nurmeksessa on matkaluistelurata, jossa kunto kohoaa nopeasti. Katso Nurmeksen kaupungin latukartta

Retkeilyä varten voit vuokrata lumikengät Bomban läheltä Hyvärilästä, joilla pääset helposti ylös vaativiakin metsärinteitä. Nurmeksessa on 12 kotaa tai laavua, joissa voi paistaa evästä tai nauttia lämmintä juomaa. Upeat revontulet ja tähdet valaisevat talvi-iltoina maisemaa. Katso Hyvärilästä vuokrattavat varusteet

Lapsille ja aikuisille on hotellin vieressä Lystirinne pulkkailua ja liukurilla laskemista varten. Hotellilta voi lainata laskuvälineitä. Päivä kuluu nopeasti ulkoillessa ja sen jälkeen pääsee syömään ravintola Trattoriaan.

Hotellissamme on ainutlaatuinen kylpylä Spa Bomba, jonka saunat ja altaat ihastuttavat jokaisella vierailukerralla. Tunnelmallista ja esteettistä kylpyläämme suosittelevat niin suomalaiset kuin ulkomaalaiset vieraamme.

Hiihtoloma Nurmeksessa on tämän kevään paras kokemus!

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Hinta alkaen 44 €/hlö/vrk/2 hh:ssa kylpylän standard-luokan huoneessa.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • kuntosalin vapaa käyttö
Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
Netistä varatessa saat hankittua kylpyläliput kätevästi ennakkoon lisäpalveluista.

 

Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 010 7830 450.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille netistä varattaessa.
 


Tulgua terveh!

 

 

 

Netistä varatessa jopa - 30% Asiakasomistajalogo