Ateneum-Taidemenu 2019 Frantisek Kupka HOK-Elanto ravintola tapahtuma Kaarna Helsinki

Kaarnan Taidemenussa kotimaisia makuja

Karpalot ja nokkoset ovat saaneet uuden muodon Kaarnan Taidemenussa. Katso menu ja varaa pöytä!

Ateneumin FRANTIŠEK KUPKA -näyttelyn inspiroima Taidemenu on saatavilla 22.2.–19.5.2019. Menun hintaan kuuluu alku- ja pääruoka sekä pääsylippu Ateneumin taidemuseoon. Voit nauttia ruoan joko ennen näyttelyä tai sen jälkeen, lipun Ateneumiin saat ravintolasta. Tervetuloa viettämään ihanaa päivää kokonaisvaltaisen kulttuurielämyksen parissa!

Varaa pöytä >>

ALKURUOAT

SAVUTOFUA JA HILLOTTUJA KARPALOITA V
Tarjoillaan valkosipulileipätikkujen sekä yrttien kera

TAI

GRAAVISIIKAA JA SUOLATTUJA MUSTAHERUKOITA M
Tarjoillaan marinoidun punasipulin ja yrttien kera

PÄÄRUOAT

KAARNAN PAPU-PÄHKINÄPIHVI JA TIMJAMI- BEURRE BLANCIA V
Tarjoillaan punajuuriohraton, paahdettujen kurpitsansiementen ja yrttien kera

TAI

AHVENFILEE JA NOKKOSSMETANAA L, G
Tarjoillaan juuresperunakakun ja timjami- beurre blancin kera

TAI

VASIKAN MAKSAA JA TUMMAA SIIDERIKASTIKETTA L, G
Tarjoillaan paahdetun raitajuuren, karamellisoidun sipulin ja yrttien kera

S-Etukortilla 35,00 € (norm. 42,00 €)
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.
Lipun arvo 15–17 €. Lippu on voimassa 19.5.2019 asti.

***

JÄLKIRUOKASUOSITUS

PORKKANAKAKKUA JA MUSTIKKAJÄÄTELÖÄ P, V
Sitruunacremeä, tuoreita mustikoita ja cashewpähkinärouhetta

S-Etukortilla 8,90 € (norm. 10,50 €)

L = laktoositon, G= gluteeniton, V = vegaaninen, M= maidoton, P = sisältää pähkinää

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Tässä ravintolassa