Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä MAAILMALTA LÖYSIN ITSENI. HELENE SCHJERFBECK -näyttely 26.1.2020 asti.
Kaarnan Taidemenu vie meidät makumatkalle syksyiseen metsään, onnekkaalle kalareissulle ja tuulessa keinuville viljapelloille. Suomalaisuus ja aidot kotimaiset maut ovat Kaarnan erikoisosaamista ja sen voi aistia monella tapaa Taidemenussa. Tervetuloa herkuttelemaan!
ALKUUN
KALASTAJAN LEIPÄ L
Siemennäkkileipää, savumuikkuja, nokkossmetanaa ja marinoitua punasipulia.
TAI
SUPPILOVAHVEROKEITTO L
Pikkelöityjä suppilovahveroita, Maalahden Limppua ja voita. Saatavilla myös gluteenittomalla leivällä.
PÄÄRUOAKSI
SIENIMETSÄN EVÄS L
Paahdettua kurpitsaleipää, salaattia, pikkelöityjä suppilovahveroita, sienisalaattia, punajuurta, marinoitua punasipulia ja ylikypsää häränlihaa.
TAI
SADONKORJUUN KALA L, G
Paistettua nieriää lämpimän juuressalaatin kera.
S-Etukortilla 35,00 € / 42,00 €
Taidemenu sisältää menun lisäksi pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Lipun arvo 15–17 €. Lippu on voimassa 26.1.2020 asti.
JÄLKIRUOKASUOSITUS
KARPALOJÄÄDYKE L, G S-Etukortilla 9,50 € / 11,00 €
Kinuskikastiketta ja karpalohilloketta.
L = laktoositon, G= gluteeniton
VARAA PÖYTÄ >>

Kaarnan Taidemenu on suomalaisten makujen juhlaa
Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Katso koko menu tästä.