Juhannus Tahkolla

20.6.2019 torstai - 23.6.2019 sunnuntai
Savon suurimmat juhannusjuhlat Tahkolla jälleen ensi kesänä! Festariliput ja majoituksen Break Sokos Hotel Tahkolla saat varattua meiltä.

Kesällä 2019 Tahko Juhannus on jälleen kolmipäiväinen.

Järjestyksessään viides Tahko Juhannus järjestetään 20.-22.6.2019 eli yleisö saa nauttia juhannusfestivaalista kolmen päivän ajan.

Perjantaina festarikansa pääsee fiilistelemään Juha Tapion tahtiin, ja juhlatunnelman nostattavat kattoon bilebändi Roope Salminen & Koirat sekä rap -trio Teflon Brothers. Rokimpaa meininkiä Tahko Juhannuksen perjantaissa tarjoilee Popeda, mutta liian maskuliiniseksi meno ei ehdi äityä sillä lavalle astelevat myös supernaiset Vesala ja Kaija Koo.

Lauantaina Tahko Juhannuksen kruunaa hulppea kattaus kotimaista poppia, kun lavalle astelevat koko kansan suosikki SANNI, juuri uuden biisin julkaissut JVG, Reino Nordin ja urbaania poppia tarjoileva Evelina. Lisäksi lauantaina kuullaan Haloo Helsinki! -yhtyeestä tuttujen Jeren ja Leon perustaman DJ/tuottaja -duon Stereon uusia biisejä, sekä viime kesinä festarilavoille paluun tehneen räppärin Pikku G:n hittejä.

"Tällä kattauksella saadaan taatusti upeat juhlat aikaan!" tunnelmoi festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

 

Majoituspaketit myynnissä nyt meillä.

Katso lisää tapahtumasta: www.tahkojuhannus.fi

Break Sokos Hotel Tahko

Alk. 344,50 €/hlö/3vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • runsas Break-aamiainen
  • saunaosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
  • 3 päivän lippu Tahko Juhannukseen

Parhaan hinnan saat varaamalla netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet (Festariliput) ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

Muut lipputyypit myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä

alk. 344,50 EUR/hlö/3vrk/2 hh:ssa Asiakasomistajalogo