Iivana Julma, teatteri, Joensuu, Sokos Hotels

Iivana Julma -teatteripaketti Joensuussa

Nauti vauhdikkaasta teatteriesityksestä Joensuun kaupunginteatterissa. Vietä teatteri-illan päätteeksi rentouttava yö ja kiireetön aamu Joensuun Vaakunassa.

Iivana Julma – takaisin tulevaisuuteen on satiirinen komedia, joka liikkuu vauhdikkaasti eri aika- ja todellisuustasoilla. Joensuun teatterissa nähtävässä toteutuksessa myös tekstin tarjoamat fantastiset ja absurdit elementit pääsevät esiin karnevalistisen esityksen pyörteissä.

Moskovalaisen kerrostalon toisen kerroksen kolmiossa asuva vuokralainen ja keksijä Timofejev katsoo rakentamaansa laitetta. Siinä se on. Kone joka läpäisee aikaa. Kädet täristen hän kääntää avaimesta ja syöksyy avaruuden halki ajassa taaksepäin. Valitettavasti paluulento omaan aikaan ei suju yhtä mutkattomasti sillä hänen matkatoverinsa jäävät vangiksi menneisyyteen. Katastrofin kruunaa se että menneisyys saapuu Timofejevin mukana nykypäivän Moskovaan itse tsaari Iivana Julman hahmossa. Timofejev on pulassa. Miten selvittää suhde vaimoon ja tämän rakastajaan samalla kun yrittää piilotella tsaaria vaatekaapissaan? Mitä sanoa sisään pyrkivälle poliisille ja uteliaille naapureille? Miten saada ajan virtaan juuttunut isännöitsijä takaisin nykyaikaan ja tsaari historiaan?

teatteri.jns.fi

Voimassa esityspäivinä 24.11.2018 - 19.1.2019, pe-la ja la-su

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Alk. 79,50 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Teatterilippu ja käsiohjelma
  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Asiakassauna

Tiedustelut ja varaukset:

Joensuun Sokos Hotellien Myyntipalvelu, puh. 020 1234 660, ma-pe klo 8-16 tai suoraan hotellista: Original Sokos Hotel Kimmel, puh. 020 1234 663 tai Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu, puh. 010 7823 100.

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Varaukset ja peruutukset hyvissä ajoin, viimeistään esitysviikon keskiviikkona.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta. Hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

alk. 79,50 EUR/hlö/vrk/2hh