HYBRIDIKOKOUS Original Sokos Hotel Lappeen & Kehruuhuoneen tiloissa - turvallisesti yhdessä ja etänä!

Kokoustilojemme nykyaikaisen tekniikan ja osaavan henkilökunnan avustuksella, voit varata hybridikokouksen meiltä myös siten, että jaat osan kokousvieraistasi Kehruuhuoneen kabinettiin/Kehruusaliin ja osan Original Sokos Hotel Lappeen kokoustiloihin.
Kokoustilojemme nykyaikaisen tekniikan ja osaavan henkilökunnan avustuksella, voit varata hybridikokouksen meiltä myös siten, että jaat osan kokousvieraistasi Kehruuhuoneen kabinettiin/Kehruusaliin ja osan Original Sokos Hotel Lappeen kokoustiloihin. Me avustamme tilaisuuden vetäjää paikan päällä ja järjestämme kokoustajille etäyhteydet ja livestreemauksen kuntoon.
 
Noudatamme kaikissa tiloissamme turvavälien toteutumista ja hyvää hygieniaa. Muistathan myös, että Lappeen kokoustiloihin vieraamme pääsevät saapumaan turvallisesti suoraan hotellimme 2. krs pysäköintihallista.
 
Vallitsevan tilanteen vuoksi kiinnitämme kaikissa kokous- ja juhlatiloissamme erityistä huomiota turvalliseen asiointiin!

 

"Meillä tilaisuudestasi paikan päällä huolehtii aina osaava henkilökunta, karjalaisesta vieraanvaraisuudesta tinkimättä!"

 

Tiedustele lisää hybridikokouksesta: Myyntipalvelu, puh. 010 762 1000, sales.lappee@sok.fi.

Palvelemme arkisin klo 8.30-16.00.