Horse Attack Sqwad valtaa Zetorin!

23.8.2017 keskiviikko
Horse Attack Sqwad, lyhyemmin H.A.S., on Villilästä laukkaava suomenkielisen grimen pioneeriksi tituleerattu erikoiskokoonpano, tule kokemaan tämä Zetoriin klo 21!
Horse Attack Sqwad, lyhyemmin H.A.S., on tunnettu suorasukaisesta, valoa nopeammasta sekä hevosia ylistävästä rap-taiteilustaan. Ryhmä on ollut kasassa vuodesta 2007 asti. Tallien rankka arki, hevosten hoito sekä luvattomien vierailijoiden hävittäminen kuuluu yhtyeen musiikissa niin rytmeissä kuin sanoituksissakin.
 
Kaikki bändin tähän mennessä tehty tuotanto käsittelee enemmän tai vähemmän hevosia. Överdog Records julkaisi yhtyeen "Älä koske mun hevoon" -nimisen debyyttialbumin vuonna 2015. Levy oli julkaisuviikollaan Suomen 11. myydyin äänite ja oli yhteensä neljä viikkoa putkeen Suomen virallisella albumilistalla. Levyn ensimmäinen singlejulkaisu "Hevosia ei ongelmia" on kerännyt erittäin hyvää palautetta sekä ylittänyt Youtubessa jo yli 170 000 näyttökerran rajan. Myös yksi alansa arvostetuimmista aviiseista, Hevosurheilu-lehti, noteerasi yhtyeen ensimmäisen lehteen koskaan tehdyn musiikkiaiheisen haastattelun muodossa vuonna 2014. Yhtye on tunnettu räjähtävästä live-esiintymisestään ja H.A.S.in energinen lavapreesens ei jätä ketään kylmäksi, vaan saa kavion kuin kavion nousemaan kattoon ja jopa sen yli.

Tässä ravintolassa