Hiihtolomalle Vuokattiin!

Tule nauttimaan talven riemuista Vuokattiin! Majoitu mukavasti Break Sokos Hotel Vuokatissa.

Perheen kesken tai ystävien kanssa, tule virkistävälle talvilomalle Vuokattiin. Ladut ja rinteet ovat huippukunnossa ja luntakin riittää!

Hotellimme vastaanotosta voit vuokrata myös lumikenkiä, 5 €/päivä/pari ja pulkkia voit lainata veloituksetta. Vuokatin rinteille, Katinkullan kylpylään tai SuperPark Vuokattiin pääset näppärästi VuokattiBussilla, katso aikataulu tästä Rinnelippuja, kylpylälippuja ja SuperParkin pääsylippuja voit ostaa hotellin vastaanotosta. Maksuvälineinä meillä käyvät myös ePassi, Tyky ja Smartum. Ja jos välillä on mukavampi liikkua sisätiloissa, voit vastaanotostamme ostaa lipun ja varata ajan VuokattiSportin ohjatuille ryhmäliikuntatunneille.

Liikuttavaa pelaamista pääset kokeilemaan uuden uutukaisen iWall pelin parissa. iWall on riemukas ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi pelata samanaikaisesti 1-2 pelaajaa. Break Sokos Hotel Vuokatti on  muuten ensimmäinen Sokos Hotelli Suomessa, jossa pääset iWallia kokeilemaan. Tutustu iWalliin alla olevasta linkistä

https://iwall.fitness

Kelillä kuin kelillä, tekemistä Vuokatissa riittää!

Tervetuloa vieraaksemme!

Break Sokos Hotel Vuokatti

alk. 61€ / hlö / vrk / 2hh, min 3 vrk. Käytä varauskoodia BHIIHTO3

Sisältäen:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan käyttö

alk. 63,50€ / hlö / vrk / 2hh, min 5 vrk. Käytä varauskoodia BHIIHTO5

Sisältäen:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan käyttö

Näin varaat netissä:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot varauskentässä. Klikkaa kohta S-Etukortti, käytä varauskoodia BHIIHTO3 tai BHIIHTO5. Saat näkyviin saatavilla olevat huoneet ja hinnat. Valitse haluamasi huone ja hinta sekä lisäpalvelut. Voit vielä tarkistaa varauksen ja varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksiin. Kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. +358 10 783 1000 (puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snti/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

alk. 61 EUR/hlö/vrk/2hh, min 3 vrk AO tunnus RGB