Hemmotteluloma Helsingin kattojen yllä

Original Sokos Hotel Vaakuna keskellä Helsinkiä on ainutlaatuinen paikka kahdenkeskisiin ikimuistettaviin hetkiin.

Original Sokos Hotel Vaakuna keskellä Helsinkiä on ainutlaatuinen paikka kahdenkeskisiin hetkiin. Majoitutte kaupungin katolla joko juniorsviitissä tai saunallisessa sviitissä, jonka ikkunasta avautuu huikea näköala Helsingin ylle. Kukat, kuohuviini ja suklaa odottavat saapumistanne. Illalla parempaa ylle ja drinkeille. Vaakunan Ravintola Loisteessa seuranasi on kultamurusi lisäksi sykähdyttävä näkymä kaupungin ylle.

Nautinnollinen illallinen tärkeimpäsi kanssa on osa kahdenkeskistä lomaa. Kerrankin kaikessa rauhassa. Varaamme teille parhaan pöytämme ravintola Loisteessa tai jos viihdytte kahden kesken sviitissä, auttaa huonepalvelumme illallistarjoilussa.

Voimassa päivittäin 31.12.2019 asti

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Hinta alkaen 171,50 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kulmasviitissä
  • aamiainen
  • asiakassaunan käyttö
  • suklaa
  • ruusukimppu
  • kuohuviini (37,5 cl / 11.5% tai alkoholiton vaihtoehto)


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, varauskoodi HEMMOTTELU. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 610.

Suomesta soitettaessa puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Alk. 171,50 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo