Hemmottelua saunahoidoin Turun Börsissä: Katajainen Kansa

Saunottaren saunaterapeutit Anna ja Minna toteuttavat saunahoitoja ryhmillemme Original Sokos Hotel Börsin saunatiloissa.

"Saattoi saunan lämpimäksi, kivet löylyn lyötäväksi puuhu'illa puhtahilla, ve'en tuomilla haloilla. Vei on vettä verhossansa, kantoi vastat varjossansa, hauteli haluiset vastat, satalatvat lauhutteli. Löi siitä simaisen löylyn, mesilöylyn löyhäytti läpi kuumien kivien, palavojen paaterojen.

-Kalevala-

  • Saunomista rauhassa tervan tuoksuisissa löylyissä
  • Pienen vilvoittelun jälkeen takaisin löylyihin kasvoille tehdyn turvekäsittelyn kera.
  • Riittävän löylyttelyn jälkeen perinteinen selän pesu tervasaippualla.
  • Tervatoti.
  • Saunottarien kihelmöivällä katajavihdonnalla viimeistellään katajaisen kansan saunailta.

 

Käyttämämme turve on luonnontuote suomalaiselta turvesuolta. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kasvoilta poistuu nesteitä ja kuona-aineita.

Lämpö edistää turpeen vaikutusta, minkä vuoksi sauna on oikea paikka tehdä turvehoitoja. Katajavihdonnalla saadaan aikaan luonnon oma akupuntiohoito. Katajan eteeriset öljyt sekä pintaverenkiertoa kiihdyttävä vihdonta rentouttavat rasittuneet lihakset.

Katajaisen kansan sauna tehdään 5-10 henkilön ryhmälle. Varaa aikaa maksimissaan n. 2,5h ryhmän koosta riippuen.

45 EUR /hlö min. veloitus: 225 EUR

Tutustu myös muihin saunahoitoihimme,

Saunakaljajooga-saunahoito
Oluen juomisen ilo ja joogan tuoma mielenrauha saunan lämmössä ja rauhallisessa tunnelmassa täydentävät toisiaan luoden energisoivan elämyksen

Ruususen salainen saunaresepti
Ruusun vaikutus on rauhoittava ja heleyttävä sekä naisellisuutta vahvistava.Hoidossa käytettävät tuotteet ovat korkealaatuisia ja luonnonmukaisia, sisältäen mm. aitoja ruusun terälehtiä ja kotimaista hunajaa.

Lisää tilaussaunoista tästä

Palvelun tuottaa saunaterapeutit Anna ja Minna.

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista Original Sokos Hotel Hamburger Börs, puh. 02-337 381 tai  osoitteesta myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 020-numeroon: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

 

 

 

 

Tässä ravintolassa