Hääpaketit

Miltä kuulostaa häämatka Fijin kuuman auringon alla? Juhlimalla elämäsi tärkeimmän päivän kanssamme voit ansaita majoituksen unelmiesi matkalle.

Nauti täysin sydämin hääjuhlastasi ja anna käytännön järjestelyt meidän huoleksemme. Hotellien asiantunteva henkilöstö on valmiina varmistamaan, että juhlapäivänne onnistuu viimeistä piirtoa myöten. Oheiset esimerkkilaskelmat häiden kustannuksista auttavat sinua häidesi suunnittelussa.

DREAM WIHT ME - Hääjuhla
Vaihtoehtoja tärkeään päiväänne

***THE TWO OF US
Sisältää juhlatilan, alkumaljan, buffetin sis. kahvi, tee ja täytekakku, 2 kaatoa viiniä ruokailun yhteydessä, avecin ja vaatesäilytyksen 75 €/hlö.

***NOW AND FOREVER
Sisältää juhlatilan, alkumaljan, buffetin sis. kahvi, tee ja täytekakku, 2 kaatoa viiniä ruokailun yhteydessä, avecin, yöruuan ja vaatesäilytyksen 100 €/hlö.

***STAIRS TO YOUR HEART
Sisältää juhlatilan, alkumaljan, pöytiin tarjottavan 3 ruokalajin menun, 3 kaatoa viiniä ruokailun yhteydessä, kahvi/tee avecin, hääkakun, karkkibuffetin, yöruoan ja vaatesäilytyksen 140 €/hlö.

Hinnat sisältävät
Henkilökohtainen suunnittelu tapaamisineen, tilan peruskoristelu, pöytäliinat, servetit sekä henkilökunta. Kukka-asetelmat, erikoiskoristeet ja menukortit eri veloituksesta sopimuksen mukaan. Voimme myös auttaa ohjelman suunnittelussa / järjestämisessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Myös vihkiminen onnistuu tiloissamme.

 

Juhlista elämän tärkeätä hetkeä Radisson Blu Marina Palace Hotellin Celebration-paketilla, johon kuuluu ylellinen huone sekä kuohuvaa tarjoilua ja pikku hemmottelua huoneeseen toimitettuna. Tutustu hotellipakettiin»

Tarvitsetko majoitusta häävieraille? Lisätietoja majoituspalveluistamme myyntipalvelustamme.
Siirry tästä tutustumaan hotelliin virtuaalisesti»
Siirry tästä hotellin verkkosivuille»
 

Kerää pisteitä varauksistasi ja pääset nautimaan! Esimerkkilaskelma Club Carlson for planners -pisteiden kertymisestä ja hyödyntämisestä: 7000€ = 42 000 pistettä. 2 henkeä, 4 yötä Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands. (Voit myös maksaa pisteilläsi osan majoitus- tai ravintolakuluista Radisson Blu, Park inn ja Park Plaza Hotelleissa missä päin maailmaa tahansa tai yhdistää ne lentopisteisiin ja maksaa niillä osan lennoista.)

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja tule tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme, puh. 020 1234 710.

Radisson Blu Marina Palace Hotel
Linnankatu 32, Turku

alk. 75 EUR/hlö

Näissä ravintoloissa