Varaa keittiömme ja nauti yhdessä kokkaamisesta upeiden raaka-aineiden ja lähituottajien tarinoiden parissa. Keittiömestarimme johdolla valmistatte koko menun alusta alkaen itse ja opitte myös käsittelemään erilaisia raaka-aineita. Voitte valita sesongin mukaan vaihtuvista menuista teille sopivan kokonaisuuden. Saatavilla liha-, kala ja kasvisvaihtoehdot. Kokkikurssit sopivat noin 10 hengen ryhmille.
Hinta 600€ / 8-10hlö. Tapahtuman kesto 4h
Hinta sisältää ruoan, reseptit, keittiömestarin opastuksen, tilavuokran ja lainaessut kurssin ajaksi.
Ota yhteytä niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne kokonaisuus! Saatavilla myös menuihin sopivia juomapaketteja.
Esimerkkimenut syyskaudelle 2020:
Menu 1
Hillostettua siikaa escabeche
**
Grillattua härkää, kantarellikastiketta ja rosmariiniperunaa
***
Tyrnikreemillä täytetyt ohukaiset ja vaniljajäätelöä
Menu 2
Tattijulienne
***
Riistawallenberg, muusi, herneet ja puolukka
***
Tyrni-valkosuklaamoussea, tyrnihyytelöä ja paahdettua valkosuklaata
Tiedustelut ja varaukset:
Myyntipalvelu, Turku, puh.030 0870040 (puhelun hinta 0,51 €/min+pvm/mpm), ma-pe 8.30-16.30.
Tee sähköinen tarjouspyyntö tästä