Golfaten Kainuussa, Break Sokos Hotel Vuokatti

Golfaten Kainuussa

Golf kausi jatkuu Kainuussa ja greenit ovat loistokunnossa!

Kaksi upeaa golfkenttää lyhyen ajomatkan päässä hotellista, käy kokemassa vaikka molemmat.

Yksi Suomen kauneimmista golfkentistä, golfkenttien aateliin kuuluva Paltamo Golf sijaitsee Oulujärven rannalla, 45 km ajomatkan päässä Vuokatista. Paltamo Golf on täysimittainen 18-reikäinen kenttä, jossa kalliot, metsät ja rannan ääriviivat ovat määränneet väylien sijoittelun ja jossa keskiyön aurinko paistaa toukokuun lopusta aina heinäkuun lopulle. Paltamon golfkenttä tarjoaa haasteita taitavallekin pelaajalle, mutta on myös riittävän helppo aloittelijalle. Lisätietoja kentästä löydät täältä.

Katinkullan kolmen kentän kokonaisuus on vahvuus, jota ei ihan joka paikasta löydy. Kaikentasoisille pelaajille vasta-alkajista ammattipelaajiin Katinkulta tarjoaa niin haasteita kuin pelaamisen nautintojakin, upeista maisemista ja luonnonkauniista väylistä puhumattakaan. Katinkulta Golf sijaitsee Holiday Club Katinkullassa n. 4 km päässä hotellista. Lisätietoja kentästä löydät täältä.

Edullisimmin majoitut meillä varaamalla huoneen Omistajan Kesädiilillä tai ennakkovaraajan hinnoilla nettisivuiltamme. Haluamasi kentän Green Feen varaat helposti majoitusvarauksen yhteydessä lisäpalvelut -kohdasta. Paltamo Golf green fee 35€ ja Katinkulta Golf 37€.

Break Sokos Hotel Vuokatti

alk. 44€ / hlö / vrk / 2hh

Sisältäen:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunat

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi: 
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. +358 10 783 1000 (puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snti/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.


 

 

 

alk. 44€ EUR/hlö/vrk/2hh Asiakasomistajalogo