Finnvitsit kesäteatteri Tahkolla

Finnvitsit-kesäteatteri Tahkolla

4.7.2018 keskiviikko - 20.7.2018 perjantai
Finnvitsit "Kirkaskoski - kaiken alku" -kesäteatteri nähdään heinäkuussa Tahkolla. Majoitus mukavasti teatterin jälkeen Break Sokos Hotel Tahkolla.

Tahkon kesäteatterissa luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Pienestä, suomalaisesta, kirkasvetisestä kylästä ja Hyvärisen mummon mökistä tulee yllättäen kansainvälisen yrityshyökkäyksen kohde, kun heille on selvinnyt paikallisen salaisen agentin avustuksella, että Kirkaskoski ja mummon mökin kaivo ovat suorassa yhteydessä valtavaan, koko Pohjoismaiden alla olevaan makean veden altaaseen.

Kuinka pienen kylän asukkaat voivat pelastaa huutokauppaan tulevan mökin kaivoineen itselleen miljardöörien kynsistä? Asiaan sekaantuvat lopulta maailman politiikan johtavat Donald Trump ja Vladimir Putin.

Järjestysmiehet Reunanen ja Notkelmainen yrittävät puolestaan kerätä varoja Huutokauppahurjien Akin, Helin ja Markun huutokauppaan iltamilla. Lavalla parhaansa tekevät taiteilijat Matti Nykäsestä, Anita Hirvosesta, Paula Koivuniemestä, Olavi Virrasta, Matista ja Teposta Marilyniin, Krista Siegfridsiin ja venäläiseen Kosmopoliitti kosmonauttiin, tähtien väliseen supertähteen. Lusikkansa soppaan pistävät myös Jyri Häkämies ja Aira Samulin.

Epätoivoisten yritysten ja juonnittelujen keskelle syntyy myös uusi rakkaus, ja rakkaushan voi pelastaa kaiken vai voiko?

 

Nämä ja monta muuta hauskaa tapahtumaa näet heinäkuussa Tahkon kesäteatterissa.

Esityspäivät : 4.7., 5.7., 6.7., 11.7., 12.7., 13.7., 18.7., 19.7. ja 20.7.

Näytökset alkavat klo 20:00

Esitykset TahkoSpan sisäareenalla sateelta suojassa. Areena sijaitsee vain 400 metrin päässä Break Sokos Hotel Tahkolta.
 

Break Sokos Hotel Tahko

Hinta alk. 71 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • Break-aamiainen
  • saunaosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
  • pääsylippu Finnvitsit "Kirkaskoski - kaiken alkut" kesäteatterishow:hun. Show alkaa klo 20
     

Näin varaat sivuilta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet (kesäteatteriliput) ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

Lippuja myytävänä myös erikseen Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta, hinta 24,50€/lippu.

alk. 71 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa AO tunnus RGB