Dine and Stay Oulun Radisson Blu hotellissa

Herkullista ruokaa ja makoisat unet – kaikki yhdessä paketissa! Tervetuloa Ouluun!

Hemmottele rakastasi tai ystävääsi, ja tulkaa herkuttelemaan sekä rentoutumaan Radisson Blu Ouluun. Dine & Stay -paketti sisältää yöpymisen, 3 ruokalajin illallisen Ravintola Sassissa ja suositun Super Breakfast – aamiaisemme seuraavana aamuna. Blu Dreams® -unikokemuksemme ja Magic Bed® -vuoteemme takaavat hyvät unet, ja heräät energisenä seuraavaan aamuun. Hotellin keskeinen sijainnin ansiosta ovat kaupungin palvelut ja shoppailumahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hinta alkaen 99 €/hlö/vrk/2hh sis. majoituksen, 3 ruokalajin illallisen ravintola Sassissa, hotellin asiakassaunan sekä Easyfit liikuntakeskuksen kuntosalin ja uima-altaan vapaan käytön.

Sopimusehdot:

  • Hinnat ovat alkaen-hintoja vapaa-ajan matkustukseen ja vaihtelevat valitsemasi päivän mukaan. Tarkista hinta varausta tehdessäsi. Paketteja on rajoitettu määrä.
  • Alkaen hinta on S-Ryhmän Omistajille.
  • Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja loma-aikoina 13.10.2017-31.12.2018, saatavuuden mukaan.
  • Onlinevarauksissa käytä kampanjakoodia "DINE"
  • Lisätiedot ja varaukset: Radisson Blu Hotel Oulu, puh. 020 1234 730, (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai sales.oulu(a)radissonblu.com
  • Hintaedun sekä asiakasomistajan bonusten saamisen edellytys on, että varaus tehdään joko radissonblu.fi -sivuston kautta, Radisson Blu Hotellien myyntipalvelun kautta tai suoraan hotellista
alk. 99 EUR/hlö/vrk/2hh AO tunnus RGB

Tässä ravintolassa