Citypatikointia Turun lähiluonnossa?

Joko perinteiset Turun nähtävyydet on nähty? Kupittaanpuisto jo koettu? Kaipaatko luontoa ja kauniita maisemia? Tutustu näihin citypatikoijan helppoihin retkikohtaisiin.

 

Monesti kyse on ulkoilusta, ja varsinkin suomalaisia koetteleva niin sanottu aurinkopaine käskee lähtemään ulos ja äkkiä. Nyt, kun olet jo selvästikin päättänyt lähteä Turun seudulle, kannattaa päiväretkelle ottaa suunnaksi vaikka jokin seuraavista:

Lue koko juttu tarkemmin kissmyturku.fi>>

Original Sokos Hotel Kupittaa on lähellä junalla saapuvaa. Aivan Kupittaan rautatieaseman yläkerrasta löytyvä Original Sokos Hotel Kupittaa on suorastaan sukkela valinta Turkuun saapuvalle. Helsingin suunnasta saapuva juna pysähtyy melkeinpä alakertaan, ja päärautatieasemaltakin on paikallisliikenteen suora linja-autoyhteys hotellille (kts.Föli).
Yllämainitut retkikohteet ovat hyvin saavutettavissa "Föli-paikallisliikenteellä" tai vaikka vuokraamalla sähköpolkupyörä

Retkipäivän päätteeksi käydään läpi parhaat kokemukset Bistro Ellissä tai ihaillaan upeita kaupunkinäkymiä Kuppis Rooftop Barissa, hotellin 9. krs:ssa.

Varaa voimaannuttava hotelliloma nyt!

Hinta alk. 118 €/hlö/2vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet aamiainen
  • hotellin asiakassaunan käyttö

Huoneva­rauk­set ja li­sä­tie­dot: 
Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma–pe klo 8–18 tai suoraan hotelleista. Puheluiden hinnat »

Asiakasomistajana saat parhaat hintaedut, tutustu ja varaa>>

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta. Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta. Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnusNäin varaat:
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta.
Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta.
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä:  Luo tunnus
alk. 2 yötä 118 EUR/hlö/2 vrk/2 hh:ssa Asiakasomistajalogo