Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.

Casa Largon Taidemenu kruunataan espanjalaisittain

Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Katso koko menu tästä.

Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Veljekset von Wright -näyttely 25.2.2018 asti.   

Casa Largon Taidemenu on monipuolinen kavalkadi makuja, joissa on aistittavissa myös hienoinen espanjalainen vivahde. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi kruunata Taidemenu espanjalaisella juustolajitelmalla. Tervetuloa herkuttelemaan!

ALKUUN

KUKKAKAALIKEITTOA L, G
Rapeaa serranokinkkua ja yrttiöljyä.

tai

SOKERISUOLATTUA ANKKAA L, G
Punajuuriromescoa ja karamelliviikunaa.

PÄÄRUOAKSI

IBERICO-PORSAANKYLJYS L
Paistettuja metsäsieniä, Suomenlinnan Panimon siiderikastiketta ja naattiporkkanaa.

tai

PAISTETTUA TURSKAA L, G
Salsa verdeä, perunafondant ja glaseerattua fenkolia.

S-Etukortilla 35,20 € / 41,50 €
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Lipun arvo 14–15 €. Lippu on voimassa 25.2.2018 saakka.

JÄLKIRUOKASUOSITUS

ESPANJALAINEN JUUSTOLAJITELMA 8,90 €
Viikunahilloketta ja rosmariinihunajaa.

SUOSITUSVIINIT

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX BLANC 75 cl, 12 %

tai

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX ROUGE 75 cl, 13 %

S-Etukortilla 33,90 € / 39,90 €

L = laktoositon, G = gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Kuva:
Ferdinand von Wright: Sikoja ja harakoita, 1875
Ferdinand on maalannut teokset Sikoja ja harakoita Haminalahdessa, jossa hän vietti suurimman osan ajastaan 1870-luvulla. Teoksessa harakat kärkkyvät sikojen ruuantähteitä. Yksityiskohtaisen tarkasti kuvatut karvaiset siat kiinnittävät nykykatsojan huomion, koska niitä ei nykyään enää näe. Myös harakoiden pyrstön sinivihreät sulat erottuvat hohtavina.


KATSO MUIDEN RAVINTOLOIDEN TAIDEMENUJA >>

Tässä ravintolassa