Bliniviikot Jyväsessä tammi-helmikuussa

Bliniviikot Jyväsessä 12.1.–28.2.

Jyväsen keittiössä blinipannu käy kuumana 12.1. alkaen! Blinit paistetaan kirkastetussa voissa ja tarjoillaan perinteisillä täytteillä.

Nyt herkutellaan oman keittiön blineillä. Täyteissä on tarjolla perinteisiä makuja: siianmätiä, punasipulia, smetanaa, venäläistä suolakurkkua ja tilliä – mutta myös sienisalaattia, savuporotahnaa ja rapuskagenia. Valitse makusi mukaan!

Blinien seuraan sopii loistavasti Krušovice Imperial 5 %, vaalea pils-tyyppinen lagerolut Tšekistä.

Katso menu >>

Varaa pöytä:
Jyvänen Martinlaakso >>
Jyvänen Myllypuro >>

Osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.

Näissä ravintoloissa