Bistro Manun syys- ja talvimenut 2019

Bistro Manun mestarilliset & maistuvat syys- talven menut tarjoillaan 4.9.19 – 7.1.20 Tutustu tarkemmin tästä:

BISTRON SYYSMENU
43 € / 47 €

Maa-artisokkakeittoa L, G

Paahdettua nieriää L, G
Beurre Blanc -kastiketta, marinoitua fenkolia,
broccoliinia ja sitruuna-perunaterriini.

Lakka crème brûleé L, G

 


MESTARIN SYYSMENU
51 € / 55 €

Bistron kalalauta L
Katkarapuskagen ja lohta kahdella tapaa.

Grillattua poronpaistia L, G
Tummaa herkkutattikastiketta, paahdettuja juureksia ja
timjamiperunakakkua.

Suklaakakkua PÄ
Vaniljakermajäätelöä, vadelmakastiketta.

 

Menujen kaveriksi Manu suosittelee:

Kuumaa Mustikkaglögiä

ja ruokajuomaksi

Ironstone Chardonnay
Yhdysvallat, Kalifornia, Chardonnay, kuiva
75 cl / 51 €    16 cl / 11,30 €

Ironstone Old Vine Zinfandel
Yhdysvallat, Kalifornia, Zinfandel, Petite Sirah, täyteläinen
75 cl / 51 €    16 cl / 11,30 €

Vigneti Del Sole Amarone Della Valpolicella Docg
Italia, Veneto, Corvina, Rondinella, Corvinone, Negrara, täyteläinen
75 cl / 89 €

 

 

Tässä ravintolassa