Bistro Manun parsaviikot alkavat 12.4.

Parsa tuo kevään Manun keittiöön!

Alkuun / Starters

 

Parsaa & Hollandaise L,G       10€                         

Asparagus & Hollandaise

                                     

Kermaista korvasienikeittoa L,G        9€                                                             

Creamy Morel soup                

 

Pääruoat / Main Courses   

 

Kotimaista Benella siikaa L,G             28€

Jokirapukastiketta, valkoista parsaa ja perunagratiinia                                        

Finnish Benella Whitefish

Crayfish sauce, white asparagus and potato gratin

 

Pekoniin käärittyä karitsan sisäfileetä L,G           30€

Parsaa ja timjamikastiketta        

Lamb tenderloin wrapped in bacon, Ratatouille, asparagus and Thyme sauce

 

Jälkiruoaksi / Sweet

                                                                                                               

Mansikkasorbettia ja kuohuviinimansikoita L,G           9€

Strawberry Sorbet & Strawberries in sparkling wine

 

Bistro Manun Parsamenu                                                                         

Valitse herkulliselta parsalistaltamme menu makusi mukaan

alku-, pää- ja jälkiruoka 45€

 

Menu Asparagus a La Manu

with starter and main course of your choice

45€

 

 

 

Tässä ravintolassa