Ateneum-Taidemenu 2019 Frantisek Kupka HOK-Elanto ravintola tapahtuma Belge Helsinki

Belgen Taidemenu vie makumatkalle Tšekkiin

Maistuisiko böömiläinen sienikeitto tai simpukat olut-pekonikastikkeella? Katso koko Ateneum-Taidemenu ja varaa pöytä!

Taidolla ja tunteella suunniteltu Ateneum-Taidemenu on saanut inspiraationsa FRANTIŠEK KUPKA -näyttelystä. Menu on saatavilla 22.2.–19.5.2019. Voit herkutella Belgen maistuvalla menulla ennen taidenäyttelyä tai sen jälkeen. Pääsylipun Ateneumiin saat ravintolasta. Heittäydy nauttimaan kulttuurista kaikilla aisteilla!

Varaa pöytä >>

ALKURUOAT

BÖÖMILÄINEN SIENIKEITTO L, (G)
Perinteinen tšekkiläinen kermainen sienikeitto tateista ja herkkusienistä

TAI

VUOHENJUUSTOKAKKU PUNAJUURIKASTIKKEELLA P
Hunajainen vuohenjuustokakku härkäpapu-granolapohjalla ja punajuurikastikkeella

PÄÄRUOAT

SIMPUKAT OLUT-PEKONIKASTIKKEELLA L, A
Kastikkeessa Keisari Luomu Pilsiä, pekonia, srirachaa sekä kevätsipulia. Lisäksi Belgen perunoita, dijoninsinappimajoneesia ja leipää.

TAI

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ VL, G, A
Ylikypsää härkää kermaisella kastikkeella ja perunamuusilla sekä smetanalla 

S-Etukortilla 35,00 € (norm. 42,00 €)
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.
Lipun arvo 15–17 €. Lippu voimassa 19.5.2019 asti.

***

JÄLKIRUOKASUOSITUS

TŠEKKILÄISTÄ HUNAJAKAKKUA JA LIMESORBETTIA G, P
Hunajakakkua, limesorbettia, vadelma- ja mustikkakastiketta

9,90 €

L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, (G) = saatavana gluteenittomana, A = sisältää alkoholia, P = sisältää pähkinää

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Tässä ravintolassa