Beatles Happening 2.-3.10.2020

Majoitu hotelli Ilveksessä ja nauti Beatlesin musiikista Kangasala-Talossa.

Huonekiintiö 2.-4.10.2020. Yhden hengen huone 120€/vrk ja kahden hengen huone 145€/vrk.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • herkullinen ja monipuolinen buffet-aamiainen
  • Ilves Spa -osaston käyttö

 

HUOM! Huoneita on rajoitettu määrä.

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. VARAUSTUNNUS: BBEATLES. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 

"On suuri ilo järjestää Beatles-tapahtuma Pirkanmaalla. Kangasala-talo tarjoaa upeat puitteet musiikin ja keskustelun siivittämälle alkusyksyn viikonlopulle. Beatles on aiheena niin suuri ja kokonaisvaltainen, että se ansaitsee myös tarkastelua tieteellisestä ja historiallisesta perspektiivistä. Laadukkaiden musiikkiesitysten lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus sukeltaa Beatles-maailmaan useasta eri näkökulmasta. Tervetuloa!"

Mikko Kangasjärvi

 

Esiintyjät;

2.10. REEPERBAHNILTA RÖÖPERIIN -konsertti klo 19.00 , liput 35€ osta tästä

- Perjantaina Kangasala-talon pääsalissa vie Beatlesin uran alkuaikoihin englantilainen Hamburg Beat. Muina esiintyjinä hurmaavat Beat Less, jonka laulajina vierailevat mm. Pepe Willberg ja Sami Hintsanen.

 

3.10. BEATLES-SEMINAARI klo 12.00 - 17.00, liput 20 € osta tästä

Seminaaripäivä, jonka tähtivieraana on brittiläinen levytuottaja Chris Thomas joka monipuolisella urallaan on Beatlesin ja Paul McCartneyn lisäksi työskennellyt mm. Pink Floydin, Procol Harumin ja Elton Johnin kanssa.Lauantain päiväohjelmassa on myös levymessut.

 

3.10. PENNY LANELTA ABBEY ROADILLE -konsertti klo 19.00, liput 35€ osta tästä

  • Lauantaina lavalle kipuavat aina laadukas Jiri Nikkinen Beatles Tribute Band sekä energinen ja iskevä The End suoraan pääkallopaikalta Liverpoolista.

 

Lisätietoa tapahtumasta tästä.

alk. 120,00 EUR/huone Asiakasomistajalogo