Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.

BBQ Housen Taidemenu syntyy laavakivigrillissä

Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Katso koko menu tästä.

Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Veljekset von Wright -näyttely 25.2.2018 asti. 

BBQ Housen Taidemenun herkut syntyvät osaavissa käsissä, laadukkaista raaka-aineista ja aidossa laavakivigrillissä. Mausteisten makujen seuraksi suosittelemme Wine Galleryn Suomi 100 -juhlavuoden viinejä. Tervetuloa herkuttelemaan!

ALKUUN

TORTILHA DE CARNE L, G
Revittyä ylikypsää naudanlihaa, mangosalsaa ja avokadopyreetä tortillaan käärittynä.

tai

CAMARAO E BATAMOLE L, G
Jättikatkarapuja, batamolea ja chimichurri-appelsiinimajoneesia.

PÄÄRUOAKSI

FILE DE PATO E MOLHO DE LARANJA L, G
Grillattua ankanrintaa, tummaa appelsiinikastiketta, paistettuja neulapapuja ja pisaratomaattia sekä valkosipuli-rosmariiniperunoita.

tai

BIFE DE QUINOA E CREME DE MANCHEGO G, VL
Kvinoa-mustapapupihvi, manchegokermakastiketta, chimichurrilla marinoituja kasviksia sekä valkosipuli-rosmariiniperunoita.

S-Etukortilla 35,00 € / 41,50 €
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Lipun arvo 14–15 €. Lippu on voimassa 25.2.2018 saakka.

JÄLKIRUOKASUOSITUS

SOBREMESA DE LIMAO L, G 7,50 €
Lemon curd, mustikkaa ja marenkimurua.

SUOSITUSVIINIT
WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX BLANC 75 cl, 12 %

tai

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX ROUGE 75 cl, 13 %

S-Etukortilla 33,90 € / 39,90 €

L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Kuva:
Ferdinand von Wright: Sinisorsia, 1874
Taitavina metsästäjinä veljekset ryhtyivät dokumentoimaan metsästämiään lintuja yksityiskohtaisen tarkasti. Yksi suosittu aihe olivat heinä- tai sinisorsat. Veljekset käyttivät malleinaan ammuttuja lintuja, jotka eivät saaneet olla muutamaa päivää vanhempia. Tämä oli tärkeää mahdollisimman aidon vaikutelman aikaansaamiseksi, koska lintujen nokan ja jalkojen väri alkaa muuttua pian ampumisen jälkeen.

KATSO MUIDEN RAVINTOLOIDEN TAIDEMENUJA >>

Tässä ravintolassa