Ateneum-Taidemenu Magnus Enckell ravintola Italo Helsingissä

Ateneum-Taidemenu Italossa 30.10.2020–14.2.2021

Ateneum-Taidemenu sisältää Magnus Enckell -näyttelyn inspiroiman menun sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon tai museokortin haltijoille edun museokauppaan.

Ateneum on suljettu 20.12. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Taidemenut ovat myynnissä ravintoloissamme myös sulun aikana ja näyttelyyn on mahdollista tutustua jälleen Ateneumin avauduttua. Magnus Enckell -näyttely jatkuu aina helmikuulle 2021 saakka. Ateneumin museokauppa on avoinna normaalisti 23.12. klo 17 saakka.

Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama tyylikäs Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Magnus Enckell -näyttely 14.2.2021 asti. Museokortin haltijoille on tarjolla etu Ateneumin museokauppaan. Lipun arvo on 15–17 € ja lippu on voimassa näyttelyn loppuun asti.   

Forumin Kukontorilla Italossa nautitaan Taidemenusta kiireettömässä tunnelmassa, oliivipuiden katveessa. Alkuun suosittelemme vaikkapa grillattua parmankinkkua ja pääruoaksi on valittavissa siikaa tai härän rintaa makusi mukaan. Katso koko menu ja tule nauttimaan makujen taiteesta ennen tai jälkeen näyttelyn.

Taidemenu on tarjolla Italossa muista ravintoloista poiketen 30.10. alkaen. 

Katso menu >>

Tee pöytävaraus >>

Katso museokorttietu >>

Lue näyttelystä >>

Tässä ravintolassa