Ateneum-Taidemenu Magnus Enckell ravintola Fredde's Helsingissä

Ateneum-Taidemenu Fredde'sissä 23.10.2020–14.2.2021

Ateneum-Taidemenu sisältää Magnus Enckell -näyttelyn inspiroiman menun sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon tai museokortin haltijoille edun museokauppaan.

Ateneum on suljettu 20.12. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Taidemenut ovat myynnissä ravintoloissamme myös sulun aikana ja näyttelyyn on mahdollista tutustua jälleen Ateneumin avauduttua. Magnus Enckell -näyttely jatkuu aina helmikuulle 2021 saakka. Ateneumin museokauppa on avoinna normaalisti 23.12. klo 17 saakka.

Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama tyylikäs Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Magnus Enckell -näyttely 14.2.2021 asti. Museokortin haltijoille on tarjolla etu Ateneumin museokauppaan. Lipun arvo on 15–17 € ja lippu on voimassa näyttelyn loppuun asti.

Fredde'sin sydän on suuri hiiligrilli, jonka hehkussa paistuvat Taidemenunkin upeat maut. Hiiligrillattu lohi hummerikastikkeella tai naudan petite tender suoraan grillistä vievät sydämesi. Katso koko menu ja tule herkuttelemaan!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Katso menu >>

Tee pöytävaraus >>

Katso museokorttietu >>

Lue näyttelystä >>

Tässä ravintolassa