American Car Show tuning mc heaven motorsport messukeskus pääsiäinen

American Car Show -lippu etuhintaan Pasilasta

Original Sokos Hotel Pasila Helsingissä on American Car Show -vieraan ykkösvalinta. American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018, kaikki neljä messua samalla lipulla etuhintaan S-ryhmän omistajalle.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018

 
Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. American Car Show 2018 on viime näyttelyn lailla kolmipäivänen.
 
American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset 'Amerikan autot' niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.
 
MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heavenin kokoaa jo vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.
 
Tuning Car Show'ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.
 

Motorsport on jo kolmatta kertaa aidosti koko moottoriurheilun kokoava tapahtuma

 
Voimassa 30.3.-1.4.2018
 
Original Sokos Hotel Pasila, Helsinki
Alk. 76 €/hlö/vrk/2 hh:ssa
 
Hintaan sisältyy:
  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Asiakassauna
  • American Car Show päivälippu
 
Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen- hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.
 
76 EUR/hlö/vrk/2 hh s-asom